banner26
banner29
banner28

Shenzhen Fumax Technology Co., LTD

company_pic

tentang Kami

Shenzhen Fumax Technology Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun kontrak kontrak éléktronik kelas dunya (EMS) sareng jasa desain inovatif ka klien kami di dunya.

Kusabab didirikeun taun 2007, Fumax nawiskeun solusi lengkep pikeun desain produk & rékayasa, bahan sumber & pengadaan, PCB & PCBA (Déwan Déwan Sirkuit Dicetak), gedong kotak (palastik atanapi pager logam), di pabrik bumi (pabrik gaduh 100%) sareng mesen kiriman jsb.

ngalanggan

Diajar kumaha konsumén nyarios sareng nyarios ngeunaan Fumax:

Noreen (Purchasing Manager) & Kurt (Director of Engineering)

Noreen (Purchasing Manager) & Kurt (Diréktur Téknik)

Mikael Björnson (CEO, s startup company in Stockholm)

Mikael Björnson (CEO, perusahaan ngamimitian di Stockholm)

Joe's (Managing Director, a family business in Texas)

Joe's (Managing Director, bisnis kulawarga di Texas)

Eric (Director Operations at Ohio)

Eric (Sutradara Operasi di Ohio)

Sababaraha palanggan kami:

  • brand01
  • brand02
  • brand03
  • brand04
  • brand05
  • brand7