companypic

Profil Perusahaan

Ti saprak 2007, Shenzhen Fumax Technology Co., Ltd. parantos fokus ngabuktikeun jasa manufaktur kontrak ka konsumén dunya. Solusi turnkey one stop kami kalebet komponén sumber, pabrikan PCB, rakitan PCB, wangunan kotak plastik / logam, sub-majelis pikeun ngarengsekeun produk perakitan. Kualitas dijamin.

Salian ti EMS, Fumax R&D tiasa ngabantosan palanggan mendesain sababaraha proyék énggal sareng ngahurungkeun ideu na pikeun produk asli. Jasa R&D urang kalebet desain produk énggal, desain skéma éléktronik, tata perenah PCB, desain mékanis, purwa sareng pilot ngaji ka produksi masal. Kami padamelan langkung ti 300 staf anu mumpuni kalayan ukuran pabrik ngaliput luas 5,000 meter méter.

11

Naha Pilih Kami

Tim Fumax komitmen pikeun nganteurkeun leyuran manufaktur anu pangsaéna pikeun konsumén urang tina uji coba sampel dugi ka produksi batch sedeng.

Misi Fumax nyaéta nyayogikeun solusi pilihan pikeun OEM anu peryogi desain sareng réponsip anu mitra fokus sareng responsif pikeun sedeng-volume, produk éléktronik kompléks.

Kami parantos ngahontal sareng neraskeun sadaya sertipikat kalebet ISO90001, CE, FCC, UL, ROHS, pikeun ngajamin produk anu paling luhur.

Misi urang

Palanggan Kahiji - Pikeun nyayogikeun desain sareng jasa manufaktur anu berdedikasi sareng inovatif kalayan integritas ka konsumén urang; masihan aranjeunna kaunggulan kalapa dina kalenturan, téknologi, waktos ka pasar, sareng total biaya.

Visi urang

Diaku salaku mitra anu dipercaya anu ngembangkeun sareng ngadamel produk kelas dunya pikeun konsumén urang, bari ngahargaan karyawan sareng pemegang saham urang.

Prinsip urang

Palanggan nyugemakeun, Kalenturan, Integritas, Tanggung jawab, Panyadia Solusi, Tim Gawé.