PCB Aluminium

Fumax - Panyedia jasa kualitas luhur. Kami pangalaman haverich dina pembuatan Aluminium PCB kalayan konduktivitas termal anu luhur.

Kisaran produk Aluminium PCB anu tiasa ditawarkeun Fumax

* Mampuh nyayogikeun LED PCB panjang pisan (Bahan dasar Aluminium) dugi ka panjang 1500mm.

* Pangalaman anu euyeub dina ngolah liang bor khusus sapertos Countersink & Counterbore (Spotface) liang.

* Bahan dumasar aluminium atanapi tambaga kandelna maksimal dugi ka 5.0mm

* Teu aya MOQ pikeun prototipe sareng urutan sidang. Aturan urutan elastis ngadukung seueur insinyur.

dav

Kompeténsi

* Kandel aluminium: (1.5mm);

* Kandelanana diéléktrik FR4 (100 mikron);

* Kandel tambaga: (35 mikron);

* Kandelna sacara umum (1.635mm);

* Kasabaran ketebalan (+/- 10%);

* Sisi tambaga (tunggal);

* Konduktivitas termal (2.0W / mK));

* Peunteun kabakar (94V0) ;

dav

Kauntungannana Aluminium PCB:
* Ramah Lingkungan - Aluminium henteu toksik sareng didaur ulang. Manufaktur kalayan aluminium ogé kondusif pikeun ngahémat énergi kusabab gampang dipasangna. Pikeun pemasok papan sirkuit cetak, ngagunakeun logam ieu ngabantosan kaséhatan planét urang.
* Disipasi panas - Suhu anu luhur tiasa nyababkeun karuksakan parah kana éléktronika, janten wijaksana nganggo bahan anu tiasa ngabantosan panas. Aluminium leres-leres tiasa mindahkeun panas tina komponén anu penting, sahingga ngirangan pangaruh anu ngabahayakeun dina sirkuit.
* Daya tahan anu langkung luhur - Aluminium nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan pikeun produk anu keramik atanapi basis fiberglass henteu tiasa. Aluminium mangrupikeun bahan dasar anu kokohok anu tiasa ngirangan rusak sacara teu dihaja nalika ngadamel, nanganan, sareng dianggo sapopoé.
* Ringan - Kanggo daya tahan anu luar biasa, aluminium mangrupikeun logam anu héran hampang. Aluminium nambihan kakuatan sareng ketahanan tanpa nambihan beurat tambahan.

Aplikasi

Aluminium PCB mangrupikeun salah sahiji jinis sirkuit inti dicitak logam (MCPCB), seueur dianggo dina industri lampu LED.

* Alat audio: Input, output amplifier, saimbang amplifier, audio amplifier, pre-amplifier, power amplifier.

* Power Supply: Switching regulator, DC / AC converter, SW regulator, jsb.

* Alat éléktronik komunikasi: Panguat frékuénsi-luhur, alat panyaring, sirkuit pamancar

* Alat-alat otomatis kantor: Motor drive, jsb.

* Mobil: régulator éléktronik, pengapian, suplai kakuatan, jsb.

* Komputer: Papan CPU, floppy disk drive, alat catu daya, jsb.

* Modul Daya: Inverter, relay kaayaan padet, jembatan panyambung.

* Lampu sareng pencahyaan: Salaku promosi anu dianjurkeun tina lampu hemat énergi, rupa-rupa lampu LED hemat energi warna-warni ditampi ku pasar, sareng pcb aluminium anu dianggo dina lampu LED ogé ngamimitian aplikasi ageung.