AOI mangrupikeun prosés QC anu penting pisan pikeun mariksa kualitas soldering SMT.

Fumax gaduh kontrol ketat dina AOI. KABEH 100% papan dipariksa ku mesin AOI dina garis Fumax SMT.

AOI1

AOI, kalayan nami lengkep Inspéksi Optik Otomatis, mangrupikeun alat anu kami anggo pikeun ngadeteksi papan sirkuit kami nyayogikeun palanggan kalayan kualitas luhur.

AOI2

Salaku téknologi pengujian anu anyar muncul, AOI utamina ngadeteksi cacat umum anu ditepungan dina soldering sareng pemasangan dumasarkeun kana téknologi ngolah visual anu gancang-gancang sareng presisi tinggi. Fungsi mesin nyaéta nyeken PCB sacara otomatis ngalangkungan kaméra, ngumpulkeun gambar sareng ngabandingkeun sareng parameter dina basis data. Saatos ngolah gambar, éta bakal nandaan cacat anu dipariksa sareng dipajang dina monitor pikeun perbaikan manual.

Naon anu tiasa dideteksi?

1. Iraha nganggo AOI?

Pamakéan mimiti AOI tiasa nyingkahan ngirim papan goréng kana tahapan perakitan anu salajengna, ngahontal kontrol prosés anu saé. Anu ngirangan biaya perbaikan, sareng hindaran ngabasmi papan sirkuit anu henteu tiasa diropea.

Paringkat AOI salaku léngkah pamungkas, urang tiasa mendakan sadayana kasalahan perakitan sapertos percetakan témpékan solder, panempatan komponén, sareng prosés cerminan, nyayogikeun tingkat kaamanan anu luhur.

2. Naon anu tiasa dideteksi?

Aya tilu diménsi anu utamina:

Tes posisi

Tés nilai

Tés solder

AOI3

Monitor bakal nyaritakeun staf perawatan upami dewan leres sareng tandana dimana kedah dilereskeun.

3. Naha urang milih AOI?

Dibandingkeun sareng pamariksaan visual, AOI ningkatkeun deteksi kasalahan, khusus pikeun PCB anu langkung rumit sareng jilid produksi anu langkung ageung.

(1) Lokasi anu pas: Sakedik 01005.

(2) Biayana murah: Pikeun ningkatkeun tingkat pass PCB.

(3) Sababaraha objék pamariksaan: Kalebet tapi henteu diwatesan ku circuit pondok, sirkuit rusak, solder anu teu cekap, jst.

(4 lighting Cahaya anu tiasa diprogram: Ningkatkeun panyusutan gambar.

(5 software Parangkat lunak sanggup jaringan: Ngumpulkeun data sareng dimeunangkeun ku téks, gambar, basis data atanapi kombinasi sababaraha format.

(6) Eupan balik anu épéktip: Salaku rujukan pikeun parameter ngarobih sateuacan ngadamel atanapi majelis salajengna.

AOI4

4. Bédana antara TIK & AOI?

(1) TIK ngandelkeun ciri listrik komponén éléktronik sirkuit pikeun dipariksa. Karakteristik fisik komponén éléktronik sareng papan sirkuit dideteksi ku arus, tegangan, sareng frekuensi gelombang anu saleresna.

(2) AOI mangrupikeun parangkat anu ngadeteksi cacad umum anu karandapan dina produksi solder dumasar kana prinsip optik. Grafik tampilan komponén papan sirkuit dipariksa sacara optik. Sirkuit pondok ditilik.

5. Kapasitas: 3 Sét

Pikeun nyimpulkeun, AOI tiasa mariksa kualitas papan anu kaluar tina tungtung lini produksi. Éta maénkeun peran anu épéktip sareng akurat dina ngariksa komponén éléktronik sareng PCB pikeun mastikeun yén produk kualitas luhur tanpa mangaruhan lini produksi sareng kagagalan manufaktur PCB.

AOI5