Papan anu aya hubunganana sareng kendaraan

Fumax nyayogikeun kualitas luhur papan patali kandaraan diadaptasi kana sagala rupa lingkungan anu karasa.

Papan anu aya hubunganana sareng kendaraan biasana dianggo dina kendaraan pikeun ngawas status nyetir mobil tina waktos ka waktos, nyayogikeun jasa nyetir anu merenah sareng aman pikeun supir.

Vehicle related boards1
Vehicle related boards2
Vehicle related boards3

Klasifikasi utama papan anu aya hubunganana sareng ciri masing-masing:

Aya dua jinis utama PCB anu dianggo dina mobil dibagi ku substrat: PCBs basis keramik anorganik sareng PCB berbasis résin organik. Fitur panggedéna PCB basis keramik nyaéta résistansi panas tinggi sareng stabilitas dimensi anu saé, anu tiasa langsung dianggo dina sistem mesin kalayan lingkungan panas anu luhur, tapi substrat keramik ngagaduhan kagunaan anu lemah sareng biaya PCB keramik tinggi. Ayeuna, nalika résistansi panas substrat résin anu énggal dikembangkeun parantos ningkat, seuseueurna mobil nganggo PCB berbasis résin, sareng substrat anu ngagaduhan sipat anu béda dipilih pikeun bagian anu sanés.

Vehicle related boards4
Vehicle related boards5

Kapasitas papan anu aya hubunganana sareng kendaraan:

Sensitipitas GPS: 159dB

Frékuénsi GSM: GSM 850/900/1800 / 1900MHz

Chip GPS: chipset GPS SIRF-Star III pangénggalna

Sensor: Gerak sareng sensor ngagancangkeun

Bahan: FR4 CEM1 CEM3 Hight TG

Topéng solder: Héjo. Beureum. Biru. Bodas. Hideung. Buleud

Kandel tambaga: 1 / 2OZ 1OZ 2OZ 3OZ

Bahan Dasar: FR-4

Vehicle related boards6
Vehicle related boards7

Aplikasi praktis papan anu aya hubunganana sareng kendaraan:

Méter mobil umum sareng alat AC-na nampilkeun kagancangan sareng mileage nganggo PCB sisi kaku kaku atanapi PCB sisi sél fleksibel (FPCBs). Alat hiburan audio sareng pidéo otomotif nganggo PCB dua sisi sareng multilayer, sareng FPCBs. Alat komunikasi sareng posisi nirkabel sareng alat kontrol kaamanan dina mobil bakal nganggo papan multilayer, papan HDI, sareng FPCBs. Sistem kendali mesin otomotif sareng sistem kontrol transmisi kakuatan bakal nganggo papan khusus sapertos PCB berbasis logam sareng PCB kaku-flex. Pikeun miniaturisasi mobil, PCB kalayan komponén semak dianggo. Salaku conto, chip microprocessor langsung dilebetkeun kana papan sirkuit kadali kakuatan dina pengontrol listrik, sareng komponén PCB anu dipasang tiasa dianggo dina alat navigasi. Alat kaméra stéoskopik ogé nganggo komponén PCB anu dipasang.

Vehicle related boards8