Fumax ngagaduhan téknik beberesih dewan profesional, pikeun ngaleungitkeun fluks saatos solder.

Kabersihan dewan hartosna ngaleupaskeun fluks sareng rosin dina permukaan PCB saatos solder

Seueur bahan anu bénten-bénten tiasa kompromi kinerja sareng kaamanan alat-alat ieu. Awas pikeun bahaya sapertos kitu sareng ngatasi karusakan tiasa ngajagi karya anjeun produktif sareng ngajaga alat anu anjeun peryogikeun pikeun leres.

Board Cleaning1

1. Naha urang kedah ngabersihkeun dewan?

(1) Ngaronjatkeun penampilan éstétis PCB.

(2) Ningkatkeun reliabilitas PCB, mangaruhan daya tahanana.

(3) Nyegah komponén sareng korosi PCB, utamina dina komponén kalungguhan sareng kontak PCB.

(4) Hindarkeun nempel tina palapis konformal

(5) Nyingkahan kontaminasi ion

2. Naon anu kedah dikaluarkeun tina papan sareng ti mana asalna?

Rereged garing (lebu, kokotor)

Kontaminasi baseuh (Kotor, Minyak Lilin, Flux, Soda)

(1) résidu salami produksi

(2) Pangaruh lingkungan gawé

(3) henteu leres panggunaan / operasi

3. Utamana metode:

(1) Semprot hawa dikomprés

(2) Sikat ku swab alkohol

(3) Coba entos ngusapan korosi ku penghapus pensil.

(4) Campur baking soda sareng cai sareng oléskeun ka daérah anu korosi. teras cabut sakali garing

(5) Pembersihan PCB Ultrasonik

Board Cleaning2

4. Reresik PCB Ultrasonik

Diberesihkeun PCB PCS mangrupikeun padika pangberesihan sagala-gunana anu ngabersihkeun liwat kavitasi. Pokokna, mesin beberesih PCB ultrasonik ngirim gelombang sora frékuénsi luhur kana bak anu dieusi ku larutan beberesih bari PCB anjeun lebet dina jerona. Ieu nyababkeun miliaran gelembung leutik di jero larutan beberesih kasurupan, niupan sagala rereged tina papan sirkuit cetak tanpa ngarugikeun komponénna atanapi anu sanés.

Board Cleaning3

5. Kauntungannana:

Éta tiasa ngahontal tempat anu sesah pikeun dibersihkeun

Prosés na gancang

Éta tiasa nyumponan kabutuhan beberesih jilid