Fumax bakal nerapkeun Palapis kana perakitan PCB per pamundut pelanggan.

Prosés palapis biasana penting pikeun Ngajagaan papan tina kalembaban sareng polutan (anu tiasa nyababkeun kabocoran listrik). Produk ieu ilaharna dianggo dina aplikasi lembab sapertos kamar mandi, dapur, aplikasi luar ... jsb.

Coating1

Fumax ngagaduhan staf propésional sareng alat-alat pikeun palapis

Palapis mangrupikeun pilem kontinyu padet anu diala ku aplikasi palapis sakali. Mangrupikeun lapisan plastik anu ipis dilapis dina substrat sapertos logam, lawon, plastik, sareng sajabana pikeun panangtayungan, insulasi, hiasan sareng tujuan anu sanés. Pelapisna tiasa gas, cair, atanapi padet. Biasana, jinis sareng kaayaan palapis ditangtoskeun numutkeun substrat anu bakal disemprot.

Coating2

1. Utamana metode:

1. HASL

2. Éléktrol Ni / AU

3. Tilelep Timah

4. OSP: Pengawet Solderabilitas Oragnic

2. Fungsi palapis:

Ngajagi tina Uap sareng polutan (anu tiasa nyababkeun kabocoran listrik);

Tahan nyemprot uyah sareng jamur;

Anti korosi (sapertos alkali), ningkatkeun résistansi pikeun ngabubarkeun sareng gesekan;

Ningkatkeun résistansi kacapean tina sendi solder bébas timah;

Suppress arc and halo debit;

Ngurangan pangaruh geter mékanis sareng shock;

Résistansi suhu luhur, ngaleupaskeun setrés kusabab parobihan suhu

3. Aplikasi tina palapis:

Majelis SMT & PCB

Solusi Perekat Paket Permukaan dipasang

Solusi Palapis PCB

Larutan Enkapsulasi Komponén

Produk éléktronik portabel sareng bagian

Industri mobil

Majelis LED sareng aplikasi

Industri médis

Industri énergi anyar

Solusi palapis Papan PCB

4. Karakteristik prosés:

Dina watesan prosés palapis permukaan PCB, pabrik PCB sok nyanghareupan tantangan ngimbangan kaluaran, bahan, investasi tanaga gawé sareng kaamanan. Dina waktos anu sami, aranjeunna kedah ngémutan masalah pangaturan sareng lingkungan anu aya dina prosés éta. Métode palapis permukaan tradisional, sapertos nyelepkeun sareng nyemprot gun udara, biasana meryogikeun bahan-bahan tinggi (input sareng limbah) sareng biaya tanaga kerja (seueur perlindungan kaamanan tenaga kerja sareng tanaga gawé). Bahan pelapis permukaan bebas pelarut ningkatkeun biaya.

5. Kauntungannana palapis:

Laju mutlak gancang.

Awét sareng dipercaya.

Akurasi pamilihan anu saé (watesan tepi, kandel, épisiénsi) tiasa kahontal.

Parangkat lunak ngadukung ngarobih mode nyemprot dina kaayaan hiber, sareng efisiensi nyemprot nyaéta efisiensi nyemprot Tinggi.