Component sourcing

Sumber komponén

Sumber komponén sayogi di FUMAX Téhnologi, kami ngarah produsén produk éléktronik ODM & OEM di SHENZHEN, Cina, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun sumber sadaya komponén éléktronik ti sakumna dunya kalebet komponén pasip, IC, sambungan komponén Periferal, sareng seueur deui. Punten tingali seueur pilihan komponén kami di handap.

Naon komponén éléktronik

Komponén éléktronik mangrupikeun parangkat diskrit dasar atanapi éntitas fisik dina sistem éléktronik anu dianggo pikeun mangaruhan éléktron atanapi bidang anu aya hubunganana. Komponén éléktronik biasana mangrupikeun produk industri, sayogi dina bentuk anu tunggal sareng teu kedah bingung sareng elemen listrik, anu mangrupikeun abstraksi konseptual anu ngagambarkeun komponén éléktronik anu ideal. Komponén éléktronik gaduh dua atanapi langkung terminal listrik salain ti anteneu anu ngan ukur ngagaduhan hiji terminal. Anjog ieu nyambung, biasana dipasang kana papan sirkuit cetak, pikeun nyiptakeun sirkuit éléktronik kalayan fungsi anu khusus. Komponén éléktronik dasar tiasa dibungkus sacara teu sopan, sapertos susunan atanapi jaringan sapertos komponén, atanapi diintegrasikeun dina jero paket sapertos sirkuit terintegrasi semikonduktor, sirkuit terintegrasi hibrid, atanapi parangkat pilem anu kandel. Daptar komponén éléktronik di handap ieu museur kana versi diskrit komponén ieu, ngubaran paket sapertos komponén dina hakna nyalira.

Component sourcing2

Komponén éléktronik:

Kalebet:

 Komponén aktif (Semi-konduktor, MCU, IC… jsb)

• Komponén pasip

• Éléktronika Mékanis

• Anu sanésna