Déwan éléktronika konsumén

Fumax nyayogikeun papan éléktronik konsumén anu dipercaya & awét.

Éléktronika konsumén mangrupikeun produk audio sareng video anu aya hubunganana sareng radio sareng televisi anu dianggo ku individu sareng rumah tangga.

Consumer Electronics Boards1

Fitur tina papan éléktronik konsumén

Jangkauan lega

Ngaronjat otomatis

Desain hémat énergi

Consumer Electronics Boards2

Naon kalebet papan éléktronik konsumen?

Set TV, pamuter pidéo (VCD, SVCD, DVD), perékam pidéo, camcorder, radio, recorder, speaker combo, player record, CD players, telepon, komputer pribadi, peralatan kantor bumi, peralatan kaséhatan éléktronik bumi, Éléktronika otomotif, jst.

Consumer Electronics Boards3

Pentingna ngembangkeun papan éléktronik konsumén

Pikeun konsumén, panerapan produk éléktronik konsumén parantos ngabantosan ningkatkeun genah sareng kanyamanan hirup, ningkatkeun kasenangan sareng ningkatkeun kualitas kahirupan, janten parantos janten bagian penting dina kahirupan masarakat modéren.

Consumer Electronics Boards4
Consumer Electronics Boards5

Kapasitas papan éléktronik konsumén:

Kandel tambaga: 0.1mm, 0.2mm

Papan Kandel: 0.21mm-7.0mm 

Min. Ukuran liang: 0,1mm

Min. Garis Lebar: 0,1mm

Min. Spasi Garis: 0.1mm

Panungtung permukaan: Immersion Au

warna: beureum / biru / héjo / hideung

Jenis: Déwan PCB Éléktronik

Bahan: FR4 CEM1 CEM3 Hight TG

Standar PCB: IPC-A-610 E.

Palayanan: Hiji Stop Turnkey Kalebet Firmware

Warna topéng solder: Bodas Hideung Konéng Héjo Beureum

Barang: Keyboard PCB Assembly

Lapisan: 1-24 lapisan

Consumer Electronics Boards6

Tren pamekaran papan éléktronik konsumén:

Ditilik tina trend pamekaran produk éléktronika konsumén taun ayeuna, fitur anu paling penting nyaéta produk anu janten langkung calakan. Gelombang kecerdasan parantos janten konsensus industri sareng arah transformasi.

Consumer Electronics Boards7
Consumer Electronics Boards8