Taros Kami

Alamat

Alamat Kantor: 27-05 #, blok Wétan, alun-alun YiHai, Chuangye Road, Nanshan, Shenzhen, Cina 518054

Alamat Pabrik: Lantai 5, gedong ka-4, Taman Teknologi Hua Feng, jalan Feng Tang, fuyong, kabupaten Baoan, Shenzhen, Cina 518000

Telepon

+86 755 2607 3349

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami