custom

Fumax mangrupikeun perusahaan anu dipercaya anu aya dina "daptar bodas" dina adat Cina. Fumax ngagaduhan lisénsi ékspor dina adat China sareng ngagaduhan catetan lagu ékspor anu dipercaya atanapi impor anu luar biasa.

Ieu ngajantenkeun langkung gampang pikeun Fumax nyatakeun barang-barang di atanapi kaluar kebiasaan Cina.

Naha urang ngintunkeun barang ka konsumén urang di panjuru dunya, atanapi ngimpor komponén (contona, kustom ngaluarkeun sababaraha bagian) atanapi produk ti sakumna dunya ka Cina, Fumax ngagaduhan keahlian nyatakeun adat gancang sareng aman.