Desain pikeun pabrik (DFM) nyaéta prosés ngajantenkeun produk langkung gampang sareng kirang mahal kanggo didamel. Insinyur Fumax Tech gaduh mangtaun-taun pangalaman sareng sababaraha téhnik DFM. Pangalaman DFM ieu bakal dianggo pikeun ngirangan biaya sareng ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana sareng pembuatan produk anjeun.

Insinyur Fumax kenal pisan sareng rupa-rupa prosés manufaktur, insinyur Fumax tetep ayeuna dina téknologi manufaktur pangénggalna, janten téknologi ieu tiasa diterapkeun pikeun ngahasilkeun desain produk anu pangsaéna. Pangetahuan manufakturna diterapkeun dina unggal léngkah tina prosés desain pikeun mastikeun yén produk akhir saderhana dipasang nalika tetep nyumponan sadaya sarat produk.

Hal anu saé ngeunaan deisgn sareng Fumax:

1. Fumax mangrupikeun pabrik. Kami terang sadayana prosés pembuatanna. Désainer urang gaduh élmu anu jero pikeun unggal prosés manufacruring. Janten désainer urang bakal tetep émut nalika prosés desainna pikeun manufaktur gampang contona, prosés SMT, produksi gancang, hindarkeun ngalangkungan bagian liang, nganggo langkung bagian SMT pikeun épisiénsi.

2. Fumax ngagaleuh komponén jutaan. Janten, urang ngagaduhan hubungan anu saé pisan sareng sadaya komponén pemasok. Urang tiasa milih komponén kualitas anu pangsaéna tapi kalayan harga panghandapna. Ieu bakal masihan kompeténsi biaya anu hébat pikeun konsumén kami.