Tingali Alat & komponén éléktrométri dina kénca pikeun rujukan anjeun.

Kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun sumber sababaraha alat & komponén Éléktromekanik, kalebet ti ALPS, Apem, C&K, Crouzet, Crydom, Fujitsu, Honeywell, NKK, Panasonic, TE Konéktipitas, Teledyne & seueur deui.

Component sourcing3

1. Alat éléktrométri & komponén:

(1) Saklar: saklar slide, Tactile Switch, Toggle switch, Keylock Switch, Control Switch, Rotary Switch ... (tina Altech 、 Cooper Bussmann 、 Honeywel 、 Omron sareng sajabana)

(2) Kuring / O Modul (tina Crouzet 、 Crydom 、 Phoenix 、 TE Konéktipitas sareng sajabana)

(3) Pemutus sirkuit (tina Altech 、 Carling 、 Cooper Bussmann 、 Littelfuse 、 Schurter 、 TE Konéktipitas sareng sajabana)

(4) Relay: Relay Otomotif, Relay Sinyal Rendah, Relay Relay Propinsi, Relay Tujuan Umum, Reed Relay, Relay Waktu & Waktu Relay, Frékuénsi Tinggi & Relay RF, Socket Relay & Pakakas, Relay Industri, Relay Kasalametan (tina Crydom 、 Fujitsu 、 IXYS 、 Magnecraft 、 Omron 、 Panasonic 、 Phoenix 、 Schneider Electric Connect TE Konéktipitas 、 Teledyne sareng sajabana)

(5) Encoder: (tina ALPS 、 Broadcom 、 Bourns 、 Omron 、 Panasonic 、 TE Konéktipitas sareng sajabana)

(6) Pakakas: PCB Nail Head Pin Through Hole, Mounting Hardware, Sensor Hardware & Accessories, Fuseholder, clip, Racks & Rack cabinet cabinet, Standoffs & Spacers, Knobs & Dials, Relay Sockets & Hardware, Storage Boxes & Cases, LED Mounting Hardware, Screws & Fasteners, Switch Hardware ... (tina ALPS, Apem, C&K, Crouzet, Crydom, Fujitsu, Honeywell, NKK, Panasonic, TE Konéktipitas, Teledyne sareng sajabana)

(7) Motors & Drives: AC, DC & Servo Motors, Stepper Motors, Motor Motives, Vibration Motors (tina ebm-papst, ROBOTIS, CUI Devices, Applied Motion jeung sajabana)