Schematic1
Schematic2
Schematic3

Fumax tech mangrupikeun perusahaan anu dipercaya anu nyayogikeun seueur Jasa Desain Éléktronik kalayan langkung ti 10+ taun pangalaman dina bidang anu aya dina Desain Éléktronika.

Kami ngararancang, prototipe sareng ngembangkeun perangkat keras éléktronik anu beragam dina cara ngarobih sareng tepat pisan. Kami sanggup ngarobih ideu anjeun atanapi ngarobih diagram fungsional kana sirkuit éléktronik atanapi produk anu tiasa ngabantosan alat éléktronik pikeun ngajalankeun fungsina. Kalayan tim insinyur ahli, kami ngawangun desain éléktronik anu fenomenal.

Fumax Téknik parantos damel sareng langkung ti 50 nasabah kalayan hasil parantosan langkung ti 100 desain sirkuit éléktronik. Pangalaman ieu parantos ngamungkinkeun rékayasa fumax ngembangkeun tim insinyur senior khusus pikeun desain sirkuit éléktronik (rékayasa hareup-tungtung) dina sababaraha aplikasi anu lega.

Kisaran aplikasi desain sirkuit éléktronik kalebet:

• Desain sistem kontrol
• Kontrol motor
• Kadali industri
• éléktronika konsumén
• Desain analog / digital campuran
• Desain nirkabel Bluetooth sareng 802.11
• Desain RF ka 2.4GHz
• sirkuit panganteur Ethernet
• Desain catu daya
• Desain mikroprosesor semén
• Desain sirkuit Telekomunikasi

Prosés pangembangan desain éléktronik urang biasana ngalibatkeun léngkah ieu:

1. Studi syarat konsumén
2. Diskusikeun sareng konsumén pikeun syarat konci sareng nyarankeun solusi awal
3. Ngahasilkeun skéma awal dumasar kana sarat konsumén
4. prosés verifikasi skéma sacara internal ku pamimpin tim rékayasa Fumax
5. prosés keterlibatan tim rékayasa perangkat lunak upami diperyogikeun.
6. prosés ngarangsang komputer
7. Finalisasi skéma. Buka prosés PCBA

Kami nganggo parabot desain E-CAD ngarah industri sapertos Altium Designer & Autodesk Fusion 360 (Autodesk Eagle) pikeun ngatur desain PCB urang. Ieu mastikeun konsumén urang yén kami nganteurkeun desain anu henteu ngan ukur standar industri tapi ogé ngamungkinkeun pikeun gampang ngaropea karya anu dirarancang.