electronic production

Fumax mangrupikeun panyadia solusi leres saé anu ngalengkepan produk dirakit - "siap dirakit" atanapi "siap dijual".

Kami sanggup dianggo mimitian ti desain produk awal, Desain Sirkuit Éléktronik, PCB Layout, Plastik / Metal design mékanis, Mould / Tooling design & fabrication, Component Sourcing, sub-assembling, full assebmly to final product testing / package.

Produk anu paling khas kalebet perakitan PCB nganggo kabel & kabel sambungan, perakitan PCB kalayan kasus plastik, perakitan PCB kalayan kandang logam.

Prosés manufaktur has pikeun produk réngsé:

Finished Product1