firmware 1

Tim coding firmware Fumax bakal nyerat firmware khusus dumasar kana sarat konsumén. Firmware bakal diprogram dina hardware (PCBA) anu dirancang ku tim rékayasa hardware Fumax. Produk anu lengkep bakal dibeli ka palanggan kanggo verifikasi. Sakumaha pikabungaheunana, pikeun palanggan ningali ideu anyar pikeun produk asli anu leres!

Gawe sareng Fumax, giliran ideu anjeun pikeun kanyataan!

Parangkat lunak mikrokontroler mangrupikeun kompeténsi inti Fumax Tech, sareng janten inti tina kaseueuran produk anu urang damel. Pangalaman sareng pangetahuan mikro Fumax Tech sacara lega ngandung hartos yén kami tiasa nyarankeun sareng ngamangpaatkeun prosesor anu pangsaéna pikeun kabutuhan khusus masing-masing klien.

Pangalaman urang nyertakeun sadaya pilihan mikrokontroler anu sayogi, ti mimiti perangkat 8-bit low dugi ka perangkat 32-bit multicore kinerja tinggi.

Fumax Tech parantos nerapkeun ratusan desain nganggo sababaraha alat 8-bit. Mikrokontroler leutik tapi kuat ieu tiasa dijantenkeun alat periferal atanapi ngajalankeun sistem nirkabel genggem. Prosesor 16-bit sering ngeusian kamampuan khusus antara alat 8-bit sareng 32-bit. Prosesor kinerja tinggi 32-bit tiasa ngajalankeun Embedded Linux® atanapi Windows Embedded sareng pribumi ngadukung antar muka Ethernet, tampilan LCD ageung, layar sentuh, sareng kenangan ageung.

Tim perangkat lunak mikrokontroler Fumax Tech damel sareng anjeun salami proyek anjeun. Salila fase arsitéktur proyék, kami ngaevaluasi syarat sistem sareng pilih prosesor anu optimal pikeun padamelan éta. Kami damel sareng tim listrik pikeun ngahijikeun perangkat lunak sareng perangkat kerasna, sareng nyiptakeun kode uji pikeun ngamungkinkeun uji coba verifikasi gancang tina papan anyar. Kami ngadukung parangkat lunak ngalangkungan uji coba sistem sareng tiasa ngembangkeun kode uji pikeun leres-leres mastikeun operasi sateuacan produk dibungkus kanggo kiriman.

Ieu mangrupikeun daptar perusahaan MCU anu parantos kami anggo sateuacana.

Perusahaan MCU Kulon:

Microchip, www.microchip.com

STM, www.stmcu.com.cn

Atmel, www.atmel.com

NXP, www.nxp.com.cn

TI, www.ti.com

Renesas, www2.renesas.cn

 

Mérek Taiwan MCU:

NUVOTON, www.nuvoton.com.cn

Holtek, www.holtek.com

ELAN, www.emc.com.tw/emc/tw

 

MCU lokal Cina:

Kabeungharan Sino, www.sinowealth.com

STC, www.stcmcudata.com

HDSC, www.hdsc.com.cn