Rékayasa Fumax bakal ngamuat konsumén Firmware (biasana HEX atanapi BIN FILE) ka MCU supados produk tiasa dianggo.

Fumax gaduh kontrol ketat dina program firmware

Pamrograman IC nyaéta nyerat program kana rohangan panyimpenan internal chip ngalangkungan alat pamrograman, anu umumna dibagi kana program offline sareng program online.

firmware programming1

1. Utamana metode pamrograman

(1) Programmer universal

(2) Programmer khusus

(3) Program online:

firmware programming2

2. Fitur tina program online

(1) Pamrograman on-line nganggo beus komunikasi standar chip, sapertos USB, SWD, JTAG, UART, sareng sajabana Interface na biasana dilereskeun sareng langkung sakedik pin anu nyambung salami pemrograman.

(2) Kusabab kagancangan komunikasi antar muka henteu luhur, kabel umum tiasa dianggo pikeun ngarékam tanpa konsumsi kakuatan tinggi.

(3) Kusabab pembakaran online diprogram ngaliwatan sambungan kabel, upami aya kasalahan nalika uji produksi, PCBA anu rusak tiasa dilacak sareng diduruk deui tanpa dibubarkeun chip. Ieu henteu ngan ukur ngahémat biaya produksi, tapi ogé ningkatkeun épisiénsi program.

firmware programming3

3. Naon programmer?

PROGRAMMER, ogé terang salaku panulis atanapi burner, dianggo pikeun program IC anu tiasa diprogram.

4. Kauntungannana programmer IC

Kanggo kaseueuran IC sateuacanna, aranjeunna henteu di anggo umum, tapi dina panggunaan éksklusif, nyauran ID DEDICATED.

Janten upami desainer hoyong ngararancang papan sirkuit, aranjeunna kedah nganggo sababaraha IC anu béda kalayan fungsi-fungsi anu tetep, sareng aranjeunna kedah nyiapkeun sababaraha jinis IC, khususna pikeun pabrikan ageung.

Ayeuna desainer ngan ukur kedah nyiapkeun IC pikeun ngabakar kana IC kalayan fungsi anu béda-béda saatos ID DEDICATED didamel sareng dianggo.

Persiapanna merenah, tapi burner kedah siap ngadurukna.

firmware programming4

5. Kapasitas kami:

Parangkat lunak: Altium (Protel), PADS, Allegro, Eagle

Program: C, C ++, VB