Sadaya papan bakal diuji sacara fungsional 100% di pabrik Fumax. Tésna sacara ketat bakal dilakukeun numutkeun prosedur uji coba pelanggan.

Rékayasa produksi Fumax bakal ngawangun perlengkapan tés pikeun tiap produk. Perlengkapan tés bakal dianggo pikeun nguji produk sacara épéktip sareng éfisiénsi.

Laporan uji coba bakal dihasilkeun saatos unggal uji coba, sareng dibagi ka konsumén ngalangkungan email atanapi cloud. Palanggan tiasa marios sareng ngalacak sadaya rékaman tés ku hasil Fumax QC.

Function test1

FCT, ogé katelah Fungsional tés, umumna ngarujuk kana tés saatos PCBA dijalankeun. Alat-alat otomatis FCT kalolobaanna didasarkeun kana desain kabuka sareng arsitéktur parangkat lunak, anu tiasa fleksibel ngagedekeun perangkat keras sareng gancang sareng gampang netepkeun prosedur uji. Sacara umum, éta tiasa ngadukung sababaraha instrumen sareng tiasa diatur dina paménta. Éta ogé kedah ngagaduhan proyék Uji dasar anu beunghar pikeun nyayogikeun pangguna kalayan solusi anu universal, fleksibel sareng standarisasi dugi ka saageung-ageungna.

Function test2

1. Naon kalebet FCT?

Tegangan, arus, kakuatan, faktor daya, frekuensi, siklus tugas, kagiliran rotasi, kacaangan LED, warna, pangukuran posisi, pangakuan karakter, pangakuan pola, pangakuan sora, pangukuran sareng kontrol suhu, kontrol pangukuran tekanan, kontrol gerak presisi, FLASH, EEPROM program online, jsb.

2. Bédana antara TIK & FCT

(1) TIK utamina tés statis, pikeun mariksa kagagalan komponén sareng kagagalan las. Dilaksanakeun dina prosés pengelasan papan salajengna. Papan anu gaduh masalah (sapertos masalah las mundur sareng sirkuit pondok alat) langsung dibebenah dina jalur las.

(2) tés FCT, saatos listrik disayogikeun. Pikeun komponén tunggal, papan sirkuit, sistem, sareng simulasi dina kaayaan pamakean normal, parios peran fungsionalna, sapertos tegangan kerja papan sirkuit, arus kerja, kakuatan sayaga, naha chip mémori tiasa maca sareng nyerat normal saatos listrik, Laju saatos motor diaktipkeun, terminal channel on-resist saatos relay diaktipkeun, jsb.

Pikeun nyimpulkeun, TIK utamina ngadeteksi naha komponén papan sirkuit dilebetkeun leres atanapi henteu, sareng FCT utamina ngadeteksi naha sirkuit fungsi normal.

Function test3