HDI PCB

Fumax - Pabrikan kontrak khusus HDI PCBs di Shenzhen. Fumax nawiskeun rangkeian téknologi lengkep, ti laser 4-lapisan dugi ka 6-n-6 HDI multilayer dina sadaya ketebalan. Fumax saé dina ngadamel téknologi luhur HDI (Density High Interconnection) PCBs. Produk kaasup papan HDI ageung sareng kandel sareng kapadetan tinggi mikro tumpukan ipis ngalangkungan konstruksi. Téknologi HDI ngamungkinkeun perenah PCB pikeun komponén kapadetan anu luhur pisan sapertos 400um pitch BGA kalayan jumlah I / O pin anu luhur. Komponén jenis ieu biasana meryogikeun papan PCB nganggo sababaraha lapisan HDI, contona 4 + 4b + 4. Kami gaduh taun pangalaman pikeun ngadamel jinis PCB HDI ieu.

HDI PCB pic1

Kisaran produk HDI PCB anu tiasa ditawarkeun Fumax

* Tepi plating pikeun tameng sareng sambungan taneuh;

* Vias mikro dieusi tambaga;

* Vias mikro tumpukan sareng staggered;

* Rongga, liang countersunk atanapi panggilingan jero;

* Solder nolak hideung, biru, héjo, jst.

* Lebar lagu minimum sareng jarak dina produksi masal sakitar 50μm;

* Bahan-halogén rendah dina standar sareng rentang Tg anu luhur;

* Bahan Low-DK pikeun Alat Mobile;

* Sadaya permukaan industri papan sirkuit dicetak anu sayogi aya.

HDI PCB pic2

Kompeténsi

* Tipe Bahan (FR4 / Taconic / Rogers / Batur dina Paménta);

* Lapisan (4 - 24 Lapisan);

* Rentang Kandel PCB (0,32 - 2,4 mm);

* Teknologi Téhnologi (CO2 Pangeboran Langsung (UV / CO2));

* Kandel Tambaga (9µm / 12µm / 18µm / 35µm / 70µm / 105µm);

* Min. Garis / Jarak (40µm / 40µm);

* Max. Ukuran PCB (575 mm x 500 mm) ;

* Bor pangleutikna (0,15 mm).

* Permukaan (OSP / Immersion Tin / NI / Au / Ag 、 Dilapis Ni / Au).

HDI PCB pic3

Aplikasi

Déwan High Density Interconnects (HDI) mangrupikeun papan (PCB) kalayan kapadetan kabel langkung luhur per daérah unit tibatan papan sirkuit cetak normal (PCB). HDI PCB gaduh garis sareng rohangan anu langkung alit (<99 µm), vias anu langkung alit (<149 )m) sareng bantalan candak (<390 µm), I / O> 400, sareng kapadetan konéksi pad anu langkung luhur (> 21 bantalan / sq cm) dibandingkeun padamelan dina téknologi PCB konvensional. Papan HDI tiasa ngirangan ukuran sareng beurat, ogé pikeun ningkatkeun kinerja listrik PCB sadayana. Nalika konsumen nungtut parobihan, maka kedahna téknologi. Ku ngagunakeun téknologi HDI, desainer ayeuna ngagaduhan pilihan pikeun nempatkeun langkung seueur komponén dina kadua sisi PCB atah. Sababaraha liwat prosés, kalebet via pad sareng buta via téknologi, ngamungkinkeun para desainer langkung PCB perumahan pikeun nempatkeun komponén anu langkung alit bahkan langkung caket sasarengan. Ukuran komponén sareng pitch ngirangan langkung seueur pikeun I / O dina géométri anu langkung alit. Ieu hartosna pangiriman sinyal anu langkung gancang sareng réduksi signifikan dina leungitna sinyal sareng telat nyebrang.

* Produk Otomotif

* Éléktronik konsumén

* Parabot Industrial

* Eléktro Alat Médis

* Éléktronika Telecom

HDI PCB pic4