Tinggi TG PCB

Fumax - Pabrikan kontrak pangénggalan High TG PCBs di Cina. Kami nyayogikeun pendekatan global pikeun jasa PCB. Sareng kami nawiskeun seueur pilihan produk produksi PCB suhu luhur jasa manufaktur boh kalayan FR-4 atanapi bahan tahan panas tahan panas sareng tahan suhu anu sanés. Janten urang tiasa ngadamel pabrikasi PCB suhu luhur pikeun aplikasi otomotif, industri sareng suhu luhur. Urang tiasa ngadamel PCB TG Tinggi kalayan nilai TG dugi ka 180 ° C.

High TG PCB1

Kisaran produk tina High TG PCB anu tiasa ditawarkeun Fumax

* Résistansi panas langkung luhur;

* CTE handap sumbu-Z;

* Pisan tahan setrés termal;

* Résistansi shock termal tinggi;

* Réliabilitas PTH alus teuing;

* Bahan TG Tinggi Tinggi: S1000-2 & S1170, bahan Shengyi, IT-180A: bahan ITEQ, TU768, bahan TUC.

Kompeténsi

* Lapisan (2-28 lapisan) ;

* Ukuran PCB (Min. 10 * 15mm, Max.500 * 600mm) ;

* Tebal papan (0.2-3.5mm) ;

* Beurat tambaga (1 / 3oz-4oz) ;

* Bérés permukaan AS HASL sareng timbel, HASL lead gratis, Immersion gold, Immersion silver, Immersion Tin) ;

* Pengawet kamampuan solder (RoHS) ;

* Masker solder (Héjo / Beureum / Konéng / Biru / Bodas / Hideung / Ungu / Matt Hideung / Matt Héjo) ;

* Silkscreen (Bodas / Hideung) ;

* Lagu / tambaga jarak Min 3 / 3mil) ;

* Liang Min (0.1mm) ;

* Kualitas Kelas (Standar IPC II).

High TG PCB2

Aplikasi

Tinggi-TG mangrupikeun nami sanés kanggo PCB suhu luhur, hartosna papan sirkuit dicitak anu dirancang pikeun dugi ka suhu luhur. Papan sirkuit dihartikeun salaku Tinggi-TG upami suhu transisi gelas na (TG) langkung luhur tibatan 150 derajat Celcius.

Suhu anu luhur tiasa ngabahayakeun pikeun PCB anu teu dijagaan, ngarusak diéléktrik sareng konduktor, nyiptakeun setrés mékanis kusabab béntenna tingkat ékspansi termal sareng pamustunganana nyababkeun sadayana tina kinerja anu henteu konsisten dugi ka total kagagalan. Upami aplikasi anjeun dina bahaya ngabebaskeun PCB anjeun kana suhu anu ekstrim atanapi PCB diperyogikeun janten Patuh RoHS, éta bakal kapentingan anjeun pikeun milarian PCB High-TG.

* Papan multi-lapisan sareng seueur lapisan

* Struktur tilas fineline

* Éléktronika industri

* Éléktronik mobil

* Éléktronik suhu luhur