Déwan Control Industrial

Fumax ngadamel papan kontrol industri anu pas & stabil.

Papan kontrol industri mangrupikeun motherboard anu dianggo dina waktos industri. Éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun seueur bagéan industri sapertos Fan, Motor ... jsb. 

Industrial Control1
Industrial Control2

Aplikasi papan kontrol industri:

Alat-alat kendali industri, navigasi GPS, monitoring limbah online, instrumentasi, pengendali peralatan propésional, industri militér, instansi pamaréntah, telekomunikasi, bank, listrik, LCD mobil, monitor, bel panto vidéo, DVD portabel, LCD TV, alat-alat perlindungan lingkungan, jst.

Industrial Control3

Fungsi utama papan kontrol industri:

Fungsi komunikasi

Fungsi audio

Fungsi tampilan

USB sareng fungsi panyimpenan

Fungsi Jaringan Dasar

Industrial Control4

Kauntungannana papan kontrol industri:

Éta tiasa adaptasi sareng lingkungan hawa anu lega, tiasa adaptasi sareng lingkungan anu keras, sareng tiasa dianggo dina beban anu lami pikeun waktos anu lami.

Industrial Control5

Tren ngembangkeun papan kontrol industri

Aya kacenderungan sapertos ngalih ka otomatisasi sareng intél.

Industrial Control7
Industrial Control6

Kapasitas papan kontrol industri:

Bahan: FR4

Kandel tambaga: 0,5oz-6oz

Papan Kandel: 0.21-7.0mm

Min. Ukuran liang: 0.10mm

Min. Garis Lebar: 0.075mm (3mil)

Min. Jarak Jarak: 0.075mm (3mil)

Parantosan permukaan: HASL, Lead Free HASL, ENIG, OSP

Warna Topéng Solder: Héjo, Bodas, Hideung, Beureum, Konéng, Biru

Industrial Control8