Kontrol Kualitas Datang.

Tim kualitas Fumax bakal mariksa kualitas komponén pikeun mastikeun yén bagian anu goréng bakal ngaliwatan prosés produksi.

Dina fumax, sadaya bahan kedah diverifikasi sareng disahkeun sateuacan angkat ka gudang. Fumax Tech netepkeun prosedur verifikasi anu ketat sareng pitunjuk pikeun ngontrol anu datang. Salajengna, Fumax Tech ngagaduhan sababaraha instrumen sareng alat pamariksaan anu tepat pikeun ngajamin kamampuan pikeun leres nangtoskeun naha bahan anu diverifikasi saé atanapi henteu. Fumax Tech nerapkeun sistem komputer pikeun ngatur matéri, anu ngajamin yén matéri dianggo ku mimitina-kaluar-kaluar. Nalika salah sahiji bahan caket kana tanggal kadaluarsana, sistem bakal ngaluarkeun peringatan, anu mastikeun yén bahan-bahan parantos dianggo sateuacan kadaluarsa atanapi diverifikasi sateuacan dianggo.

IQC1

IQC, kalayan nami lengkep Kontrol Kualitas Datang, nuduhkeun kana konfirmasi kualitas sareng pamariksaan bahan baku, bagian atanapi produk anu dipésér, nyaéta produk anu diperiksa ku sampling nalika panyadia ngirimkeun bahan baku atanapi bagian, sareng putusan akhir. didamel naha sakumpulan produk ditampi atanapi dipulangkeun.

IQC2
IQC3

1. Metode Inspeksi Utama

(1) Panémbong panémbong: umumna nganggo pamariksaan visual, panangan tangan, sareng conto anu terbatas.

(2) Pamariksaan diménsi: sapertos kursor, sub-pusat, proyektor, alat ukur jangkung sareng tilu diménsi.

(3) Pamariksaan struktural: sapertos gauge tegangan sareng tolok ukur.

(4) Pamariksaan karakteristik: nganggo alat uji atanapi pakakas.

IQC4
IQC5

2. Proses QC

IQC ⇒ IPQC (PQC) ⇒ FQC ⇒ OQC

(1) IQC: Kontrol Kualitas Datang - Kanggo bahan anu lebet

(2) IPQCS: Dina Kontrol Kualitas Prosés - Kanggo lini produksi

(3) PQC: Kontrol Kualitas prosés - Kanggo produk Semi-réngsé

(4) FQC: Kontrol Kualitas Final - Kanggo produk réngsé

(5) OQC: Kontrol Kualitas Kaluar - Kanggo produk anu bakal dikirim

IQC6