PCB LED

Fumax - Produsén kontrak PCB kualitas luhur LED PCB di Cina. Ngawengku sadaya jinis PCB LED.

LED

AplikasiPapan Sirkuit Dicetak Industri LED, atanapi PCBs, aya dimana-mana di masarakat dumasar téknologi urang. Sadayana ti komputer dugi ka alat médis ka mobil ngandung PCB ieu dina hiji bentuk atanapi bentuk anu sanés. Nanging, henteu sadayana PCB sami - seueur diantarana nganggo desain atanapi matéri anu béda pikeun tujuan anu unik. Bahan dasarna penting pisan pikeun circuit board, anu ngabantosan kumaha efektifna circuit board mindahkeun panas.

* Bar Lampu PCB
* Lampu Strip LED & Bar LED
* Lampu LED Industri
* Lampu LED komérsial
* Lampu Imah LED
* Lampu Lansekap LED
* Lampu Gawé Bantu LED
* Lampu Treuk sareng Lampu Trailer
* Lampu Darurat & Lampu LED Strobe
* Lampu LED Motor
* Kotak Lampu LED Khusus - Tanda Backlit sareng Seni
* Lampu LED Otomotif
* Lampu Hotel & Kasino LED
* Lampu Kota
* Lampu Angkutan Umum 

LED PCB1
LED PCB2