logic

Salaku solusi one stop anjeun, fumax tiasa nganteurkeun barang ka lokasi sadunya numutkeun pitunjuk konsumén.

Fumax ogé ngagaduhan hubungan anu saé sareng panerus lokal. Biasana Fumax tiasa kéngingkeun biaya pengiriman anu langkung saé dibandingkeun sareng panerus konsumén. Fumax forwarder tiasa nawiskeun sababaraha cara pikeun pengiriman ku ngahémat biaya, sapertos operator, pangiriman udara sareng pengiriman laut (wadah leupas atanapi kontainer lengkep) .. jsb.

Solusi minuhan logistik sadunya, éta ogé ngandung hartos labél anu béda pikeun sababaraha nagara, bénten anu béda pikeun lokasi anu sanés… Fumax bakal ngalakukeun panyiri & pakét anu leres pikeun lokasi anu sanés. Sadaya barang bakal dibungkus sareng ogé diurut pikeun distribusi pelanggan anu béda.

Daptar bungkus sareng Invoice bakal dipasang dina unggal kiriman.

yunshu