PCBA_product_img1

Fumax mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun pabrik produk éléktronik anjeun di Cina kalayan harga anu paling murah, tapi kalayan kualitas kelas dunya.

Dina hiji péngkolan salah sahiji konci konci, prosés manufaktur konci kami aya hubunganana sareng prosés ieu:

Pabrikan PCB (papan kaku sareng fleksibel)

Sumber komponén

Majelis PCB (Déwan Déwan Sirkuit Dicetak)

Rakitan barang bérés

• papan PCB nganggo kabel

• Papan PCB kalayan palastik kandang

• Papan PCB kalayan kandang logam

Papan kami didamel sacara liar dianggo dina seueur industri, sapertos Kadali industri, MCU kadali , Smart Bumi , Tele-komunikasi , Mobil ,Kontrol program, Nirkabel ,Médis , Kontrol LED sareng Éléktronika konsumén.