Transformers: (ti Bourns, Hammond, Pulse, Tamura, TDK, Triad, Vishay, Murata, TE Konéktipitas, White-Rodgers & langkung-langkung.)

• Asesorisna

• Transformers Audio

• Transformers Sinyal

• Transformers Rasa Ayeuna

• Transformer Isolasi sareng trafo Otomatis, Siapkeun, Siapkeun

• Transformers Kakuatan

• Transformers pulsa

• Transformers ngahususkeun

• Parabot Parobah, SMPS Transformers

Kawat & Kabel: (ti 3M, Alpha Wire, Amphenol, Belden, Emerson, FCI, Harting, Hirose, Panduit, Phoenix, Switchcraft, TE Connectivity & langkung deui)

• Majelis Kabel

• Serat optik

• Kabel Multi - Konduktor

• Kabel koaksial

• Kabel Datar

• Kawat & Kabel Manajemén

• FFC / FPC Jumper Cable

• Kait hook-up

Panyambung: (ti 3M, Amphenol, Aptiv (baheulana Delphi), Cinch, FCI, Glenair, HARTING, Harwin, Hirose, JST, LEMO, Molex, Phoenix Kontak, Samtec, TE Konéktipitas sareng seueur deui.)

• Panyambung Audio & video

• Lulugu & Perumahan Kawat

• Panyambung Daya

• Panyambung motif otomatis

• Kuring / O Panyambung

• Sambungan RF

• Konektor Backplane

• Kantong IC & Komponén

• Panyambung Surya / Poto Konektor volta

• Déwan ka Déwan & Konektor Mezzanine

• IEEE 1394 Panyambung

• Junction Systems

• Terminal Blok

• Panyambung Tepi Kartu

• Panyambung Edaran

• Panyambung Lampu

• Terminal

• Komponén Bus Data

• D-Sub Panyambung

• Panyambung Mémori

• FFC / FPC

• Mil - Spesifikasina / Mil-Tipe

• Panyambung teu ditangtoskeun

• Konektor USB

Sasayogian tanaga: (ti Artesyn, Bel Power, Cincon, Cosel, CUI Inc., Delta, ETA-USA, Hartosna ogé, Omron, Phihong, Phoenix Kontak, Schneider Electric, SL Power, Sola-HD, TDK-Lambda & langkung deui)

• Modul Kakuatan AC / DC

• Suplai Daya Linier

• Bench Top Power Supply

• Suplai Daya Modular

• Pasokan Daya Rel Din

• Colokkeun AC Adaptor

• Pasokan Daya LED

• Kakuatan kana Ethernet - PoE

• Rék Pasokan Daya Gunung

• Ngalihkeun Pasokan Daya

• UPS - Suplai Daya Henteu Kaganggu