MCU Control Board

MCU salaku komponén inti IOT, dikembangkeun gancang dina taun-taun ayeuna.

Papan kontrol MCU, kalayan nami lengkep Unit Micro Controller, tiasa ngagabungkeun chip basis kontroler mikro, komponén éléktronik sanés sareng PCB terpadu pikeun ngendalikeun sirkuit luar. Dumasar kana karakteristik pangukuran industri sareng objék pangendali, lingkungan, sareng antar muka, papan kontrol MCU ngalih kana fungsi ngadamel artos, ningkatkeun réliabilitas di lingkungan industri, sareng ngabentuk antar muka antar sistem komputer aplikasi sacara fleksibel sareng merenah .

MCU Control Boards1

Aplikasi papan kontrol MCU:

Biasana éta dipaké dina sababaraha kadali industri saderhana, sapertos ngukur & sistem pangendali, méteran pinter, produk mechatronics, interface pinter, sareng sajabana Sareng MCU ogé tiasa dianggo dina produk sipil anu pinter, sapertos perkakas rumah tangga, cocooan, konsol gim, audiovisual alat-alat, timbangan éléktronik, register tunai, alat-alat kantor, alat-alat dapur, sareng sajabana. Perkenalan MCU henteu ngan ukur ningkatkeun fungsi produk, ningkatkeun kinerja, tapi ogé ngahontal Épék pangaruh.

MCU Control Boards2
MCU Control Boards3

Prinsip papan kontrol MCU:

Langkung ékonomis ngagunakeun basa C atanapi basa kontrol sanésna pikeun nyerat prosés tindakan pangendali pikeun ngahontal tujuan akhir kendali industri.

MCU Control Boards4

Kapasitas MCU:

Bahan Dasar: FR-4

Kandel tambaga: 17.5um-175um (0,5oz-5oz)

Papan Kandel: 0.21mm ~ 7.0mm

Min. Ukuran liang: 0.10mm

Min. Garis Width: 3mil

Min. Jarak Garis: 3 Mil (0,075 Mm)

Panungtung permukaan: HASL

Lapisan: 1 ~ 32 lapisan

Kasabaran liang: PTH: ± 0.076mm, NTPH: ± 0.05mm

Masker solder Warna: Héjo / Bodas / Hideung / Beureum / Konéng / Biru

Warna Silkscreen: Bodas / Hideung / Konéng / Biru

Standar Rujukan: IPC-A-600G Kelas 2, Kelas 3

MCU Control Boards5

Beda antara MCU sareng PLD:

(1) MCU ngatur alat periferal pikeun dianggo ku ngarobih tingkat port I / O ngalangkungan program; PLD nyaéta ngarobih struktur internal chip ngalangkungan pemrograman.

(2) MCU mangrupakeun chip, tapi éta henteu tiasa dianggo langsung; PLC ngagaduhan antar muka anu siap-siap, éta merenah pisan sareng dipercaya pikeun langsung dianggo dina pamandangan industri, teras nyambung ka antar muka mesin-manusa pikeun kontrol langsung.

(3) MCU chip murah, sareng dianggo pikeun kontrol otomatis produk angkatan di industri manufaktur; PLC cocog pikeun kontrol otomatis industri.

MCU Control Boards6
MCU Control Boards7