Mechanical Design

Fumax Tech nawiskeun seueur jinis jasa desain rékayasa mékanis. Urang tiasa nyiptakeun desain mékanis lengkep pikeun produk énggal anjeun, atanapi urang tiasa ngarobih sareng ningkatkeun desain mékanis anjeun anu aya. Kami tiasa nyayogikeun kabutuhan desain mékanis anjeun sareng tim insinyur mékanis anu terampil pisan sareng désainer gaduh pangalaman éksténsif dina pamekaran produk énggal. Pangalaman rékayasa kontrak desain mékanis kami nyaéta kalayan rupa-rupa katégori produk, kalebet produk konsumén, alat médis, produk industri,, produk komunikasi, produk transportasi sareng produk sanés.

Kami ngagaduhan sistem CAD 3D anu canggih pikeun desain mékanis, ogé rupa-rupa alat / alat pikeun analisis mékanis sareng uji coba. Kombinasi insinyur kami anu ngalaman sareng alat desain ngamungkinkeun Fumax Tech pikeun nganteurkeun anjeun desain mékanis anu dioptimalkeun pikeun fungsionalitas sareng pabrik.

 

Parangkat lunak anu ilahar: Pro-E, Works padet.

Format file : léngkah

Prosés pangwangunan mékanis urang biasana ngalibatkeun léngkah ieu:

1. Syarat

Kami damel babarengan sareng klien kami pikeun nangtoskeun sarat mékanis pikeun produk atanapi sistem khusus. Saratna kaasup ukuran, fitur, operasi, kinerja, sareng daya tahan.

2. Desain Industri (KTP)

Penampilan sareng gaya luar pikeun produk dihartikeun, kalebet tombol sareng tampilan naon waé. Léngkah ieu dilakukeun sajajar sareng kamekaran arsitéktur mékanis.

3. Arsitéktur mékanis

Kami ngembangkeun struktur mékanis tingkat luhur pikeun produk (s). Jumlah sareng jinis bagian mékanis dihartikeun, ogé panganteur kana Papan Sirkuit Print sareng bagian sanés produk.

4. Tata mékanis CAD

Kami nyiptakeun desain mékanis lengkep pikeun masing-masing bagian mékanis individu dina produk. Tata perenah 3D MCAD ngahijikeun sadaya bagian mékanis ogé subassemblies éléktronik dina produk.

5. rakitan Prototipe

Saatos urang ngalengkepan tata mékanis, bagian prototipe mékanis didamel. Bagéanna ngamungkinkeun verifikasi desain mékanis, sareng bagian-bagian ieu digabungkeun sareng éléktronika ngajantenkeun prototipe anu tiasa dianggo dina produk. Kami nyayogikeun cetak 3D gancang atanapi Sampel CNC gancang sakumaha 3 dinten.

6. Tés mékanis

Bagéan mékanis sareng purwa damel diuji pikeun mastikeun yén éta nyumponan sarat anu tiasa diterapkeun. Pangujian kepatuhan Agénsi dilakukeun.

7. Dukungan produksi

Saatos desain mékanis parantos diuji sacara lengkep, urang bakal nyiptakeun rarancang desain mékanis pikeun insinyur alat-alat / nyetak Fumax pikeun ngadamel cetakan, pikeun produksi salajengna. Kami ngawangun perkakas / kapang di bumi.