Déwan Alat Médis

Fumax nyayogikeun papan paranti médis dugi ka standar.

Papan paranti médis mangrupikeun papan kontrol pikeun alat médis pikeun ngendalikeun karya instrumen sareng akuisisi data, sareng sajabana.

Medical Device Boards1
Medical Device Boards2

Aplikasi papan parangkat médis:

Papan kontrol instrumen médis anu umum nyaéta: papan kontrol akuisisi data médis, papan kontrol sphygmomanometer éléktronik, papan kontrol méter gajih awak, papan kontrol detak jantung, papan kontrol korsi pijet, papan kontrol instrumen fisioterapi bumi, jst.

Medical Device Boards3
Medical Device Boards4

Fitur papan paranti médis:

Miniaturisasi

kaamanan

Gampang panggunaan

Medical Device Boards5

Kapasitas papan paranti médis:

Bahan Dasar: FR-4

Kandel tambaga: 0.3OZ-5OZ

Papan Kandel: 1.6mm

Min. Ukuran liang: 0,1mm

Min. Garis Width: 3mil

Min. Spasi Jalur: 3mil

Panungtung permukaan: Gratis timbel, HALS, osp444OSP

Medical Device Boards6

Tren ngembangkeun papan paranti médis:

(1) Kanggo kulawarga, kalayan ningkatna standar hirup anu teras-terasan sareng ningkatna proporsi sepuh perkotaan, kulawarga alat-alat éléktronik médis laun janten trend.

(2) Pikeun industri médis, aya 6 kacenderungan utama sareng jelas:

Alat diagnostik langkung seueur bakal lahir

Ubar pribadi bakal terus ngamekarkeun

Integrasi kecerdasan buatan sareng kaséhatan digital

Kaamanan jaringan pikeun jaringan médis

Prosedur bedah énggal sareng panggunaan robot robot

Alat pangiriman obat multi-panggunaan

Medical Device Boards7
Medical Device Boards8
Medical Device Boards9