Metal Core PCB

Fumax - Pabrikan kontrak pangsaéna Metal Core PCBs di Cina. Fumax nawiskeun sadayana jinis pabrikan Metal Core PCBs.

Metal Core PCB

Kisaran produk tina Metal Core PCB anu tiasa ditawarkeun Fumax

* Di Pusat Bahan mangrupikeun Metal Core (Aluminium atanapi Tambaga)

* Utamana 2 papan PTH Lapisan

* Aturan Desain Husus dilarapkeun pikeun ngahontal sebaran Panas anu pangsaéna

* Dipaké dina Otomotif: Aplikasi LED

Metal Core PCB2

Kompeténsi

* Tipe Bahan (FR4 / FR4 Halogén diréduksi);

* Lapisan (2 Lapisan PTH);

* Rentang Kandel PCB (0,1 - 3,2 mm);

* Suhu Transisi Kaca (105 ° C / 140 ° C / 170 ° C);

* Kandel Tambaga (9µm / 18µm / 35µm / 70µm / 105µm / 140µm);

* Min. Garis / Jarak (50µm / 50µm);

* Pendaptaran Soldermask (+/- 50µm (Photoimageable));

* Max. Ukuran PCB (580 mm x 500 mm) ;

* Warna Soldermask (Héjo / bodas / hideung / beureum / biru);

* Bor pangleutikna (0,20 mm);

* Bit pangleutikna Routing (0,8 mm);

* Permukaan (OSP / HAL Diterangkeun Gratis / Tilelep Timah / Immersion Ni / Immersion Au / Plated Ni / Au).

Kauntungannana Metal Core PCB:

* Disipasi panas - Sababaraha Bagian Lampu ngabubarkeun antara 2-5W panas sareng kagagalan lumangsung nalika panas tina lampu henteu cukup gancang; kaluaran lampu diréduksi ogé dégradasi nalika panas tetep ngeuyeumbeu dina bungkus LED. Tujuan tina PCB inti logam nyaéta pikeun épisién dissipating panas tina sadaya IC topical (henteu ngan hampang). Dasar aluminium sareng lapisan diéléktrik konduktif termal salaku sasak antara IC sareng heatsink. Hiji tilelep panas dipasang langsung kana basa aluminium ngaleungitkeun kabutuhan sababaraha tilelep panas dina luhureun komponén anu dipasang dina permukaan.
* Ékspansi termal - Aluminium sareng tambaga gaduh sateuacanna anu unik tibatan FR4 normal, konduktivitas termal tiasa janten 0,8 ~ 3.0 W / cK Bagian éléktronik sareng tiasa ngirangan daérah penting sapertos bagian heatsink logam.

* Bahan Logam PCB Inti sareng Kandel - Inti logam tiasa aluminium, tambaga ipis atanapi tambaga beurat atanapi campuran campuran khusus, atanapi inti Al2O3 keramik (PCB jenis ieu anu pangsaéna pikeun nyebarkeun panas). tapi biasana PCB inti aluminium. Kandelna pelat dasar Metal Core PCB biasana 40 mil - 150 mil, tapi dumasar kana paménta anu béda pikeun palanggan, pelat langkung kandel sareng ipis tiasa. Ketebalan foil tambaga PCB Core Core tiasa 0,5 oz - 6oz.
* Stabilitas Diménsi - Ukuran Metal Core PCB langkung stabil tibatan bahan insulasi. Parobihan ukuran 2,5 ~ 3.0% nalika Aluminium PCB sareng panel sandwich aluminium dipanaskeun tina 30 ℃ ka 140 ~ 150 ℃. 
* Nguntungkeun - Metal Core PCBs tiasa nguntungkeun pikeun digunakeun pikeun kamampuanna ngahijikeun lapisan polimér diéléktrik sareng konduktivitas termal anu luhur pikeun résistansi termal anu langkung handap. PCB Core Core ngabubarkeun panas 8 dugi 9 kali langkung gancang tibatan PCB FR4. MCPCB laminates ngaleungitkeun panas, ngajaga komponén anu ngahasilkeun panas sakumaha tiis-gancangna, fungsi ieu tiasa ngéléhkeun Fr4 PCB dina seueur aplikasi pencahayaan. 

Aplikasi

PCB inti logam seueur dianggo pikeun cahaya LED, catu daya, panguat listrik. Kami nyayogikeun MCPCB Ngagunakeun inti aluminium, inti tambaga, inti beusi. sababaraha urang Disebut salaku IMS PCB. PCB Core Core mangrupikeun papan manajemén termal anu dianggo dina Aplikasi ngahasilkeun Panas anu luhur. Kayaning LEDs, bidang power supply, Audio, Motor, Streetlight, Heavy Duty duty, Senter, Sports Light, Automotive, Stage Light.