peotect

Di Fumax, urang ngartos penting pisan pikeun ngajantenkeun desain palanggan rahasia. Fumax mastikeun yén pagawé moal nyingkabkeun dokumén desain naon waé ka pihak katilu mana waé kecuali aya persetujuan tinulis ti para nasabah.

Dina awal kerjasama, kami bakal asup NDA pikeun unggal palanggan. Sampel NDA has sapertos dihandap:

PERJANJIAN PEDARAN PEDOMAN MUTUAL

Perjanjian Pengungkapan ‑ Sanggup (("Pasatujuan") ieu dilakukeun sareng dilebet kana DDMMYY ieu, ku sareng antara:

Fumax Technology Co., Ltd. Perusahaan CHINA / Perusahaan ("XXX"), kalayan tempat bisnis na tempatna aya di 27-05 #, blok Wétan, alun-alun YiHai, Chuangye Road, Nanshan, Shenzhen, Cina 518054, 

jeung;

Palanggan Sahabaty, kalayan tempat inti bisnis na aya di 1609 av.

saterasna ieu disebut dina Pasatujuan ieu salaku 'Partéi' atanapi 'Partéi'. Validitas dokumén ieu nyaéta 5 taun ti tanggal panandatanganan.

SAKSI :

Kusabab éta, pihak-pihak ngagaduhan tujuan pikeun ngajajah kasempetan bisnis silih sareng, anu aya hubunganana sareng éta, tiasa saling nyebarkeun inpormasi rahasia atanapi propriétis.

AYEUNA, Kukituna, Para Pihak di dieu satuju sapertos kieu:

PASAL I - INFORMASI PROPRIETARY

Pikeun kaperluan Pasatujuan ieu, "Inpormasi proprietariat" hartosna tulisan, dokumenter atanapi inpormasi lisan tina sagala jinis anu diungkabkeun ku salah sahiji Pihak ka anu sanésna sareng ditandaan ku Partéy anu ngungkabkeun ku legenda, cap, labél atanapi panyiri sanés anu nunjukkeun sipat propriétari atanapi rahasia na. , kalebet, tapi henteu diwatesan ku, (a) inpormasi bisnis, perencanaan, pamasaran atanapi sifat téknis, (b) modél, pakakas, perangkat keras sareng parangkat lunak, sareng (c) dokumén, laporan, mémori, catetan, file atanapi analisa disiapkeun ku atanapi atas nami Partéi anu nampi anu ngandung, nyimpulkeun atanapi dumasar kana hal-hal anu aya di luhur. "Inpormasi Kepemilikan" henteu kalebet inpormasi anu:

(a) sayogi pikeun masarakat sateuacan tanggal Perjanjian ieu;

(b) janten sayogi umum saatos tanggal Perjanjian ieu ngalangkungan polah anu salah tina Partéi anu nampi;

(c) disayogikeun ka anu sanés ku pihak anu ngungkabkeun tanpa batesan anu sami ngeunaan hakna pikeun nganggo atanapi nyilakakeun;

(d) dipikaterang sacara terang ku Partéi anu nampi tanpa aya batesan propriétari nalika nampi inpormasi sapertos ti Partéy anu nyingkab atanapi janten leres dipikaterang ku Partéi anu nampi tanpa batesan hak milik ti sumber sanés ti pihak anu ngungkabkeun;

(e) dikembangkeun sacara mandiri ku Partéi anu nampi ku jalma anu henteu ngagaduhan aksés, langsung atanapi henteu langsung, kana Inpormasi Kepemilikan; atawa

(f) wajib dihasilkeun dina urutan pengadilan yurisdiksi anu kompeten atanapi pangadilan administrasi atanapi pamaréntahan anu sah, upami Partéi anu nampi langsung ngabéjaan Partéy anu ngungkabkeun kajadian sapertos kitu supados Partai anu ngungkab tiasa milarian paréntah panyalindungan anu pantes.

 

Pikeun kaperluan pengecualian di luhur, panyingkepan anu khusus, contona ngeunaan rékayasa sareng prakték desain sareng téhnik, produk, parangkat lunak, jasa, parameter operasi, sareng anu sanésna moal dianggap aya dina pengecualian tadi sabab nganut ku panyingkepan umum anu aya dina domain publik atanapi kagungan Pamiarsa. Salaku tambahan, kombinasi sagala fitur moal dianggap aya dina pengecualian di luhur kusabab ngan fitur individu na dina domain publik atanapi dipiboga ku Panarima, tapi ngan ukur lamun kombinasi éta sareng prinsip operasina aya di masarakat domain atanapi kagungan Pésta anu nampi.

 

PASAL II - CONFIDENTIALITY

(a) Partéi anu nampi wajib ngajagaan sadaya inpormasi proprietari Partéi pikeun nyatakeun salaku rahasia sareng inpormasi propriétis sareng, kacuali kalayan ijin tertulis ti Partéy anu ngungkab atanapi sakumaha anu ditetepkeun khusus dina ieu, henteu kedah nyingkab, nyalin atanapi ngadistribusikaeun Inpormasi Milik sapertos ka saha waé individu, perusahaan atanapi badan sanés pikeun jangka waktu lima (5) taun ti saprak tanggal pengungkapan.

(b) Kecuali aya hubunganana sareng proyek gabungan antara Para Pesta, Partai anu nampi henteu kedah ngagunakeun Inpormasi Kepemilikan Partéi pikeun nguntungkeun nyalira atanapi pikeun kapentingan individu, perusahaan atanapi badan anu sanés; pikeun kapastian anu langkung ageung, panerapan aplikasi patén dina hukum nagara mana waé ku pihak anu nampi dumasar, langsung atanapi henteu langsung, kana Émbaran Kepemilikan Partéi bakal dilarang pisan, sareng kedah aya aplikasi patén atanapi pendaptaran patén sapertos anu ngalanggar hukum Pasatujuan ieu, sadaya hak-hak Para Pihak anu nampi kana aplikasi patén atanapi pendaptaran patén éta sadayana bakal ditepikeun ka Partéy anu ngungkabkeun, tanpa biaya pikeun anu terakhir, sareng salian ti jalan anu rusak pikeun karusakan.

(c) Partéi anu nampi henteu kedah nyingkabkeun sadayana atanapi bagian naon waé tina Inpormasi Kepemilikan Partéi ka apiliasi, agén, perwira, diréktur, pagawé atanapi perwakilan (sasarengan, "Perwakilan") Partéi anu nampi kecuali dina kabutuhan-pikeun- dasar terang. Partéi anu nampi satuju pikeun nginpokeun salah sahiji Wawakilna anu nampi Émbaran Kepemilikan Partéi ngeunaan sipat rahasia sareng propriétariana sareng kawajiban Perwakilan sapertos anu aya kaitannana sareng ngajaga Inpormasi Kepemilikan sapertos anu saluyu sareng istilah Perjanjian ieu.

(d) Pihak anu nampi kedah nganggo tingkat perawatan anu sami pikeun ngajaga kerahasiaan inpormasi proprietarieun anu diungkabkeunana nalika éta pikeun nangtayungan Inpormasi Kapamilikan sorangan, tapi dina sadaya kajadian kedah sahenteuna nganggo tingkat perawatan anu wajar. Masing-masing Partéi nunjukkeun yén tingkat perawatan sapertos kitu nyayogikeun panyalindungan anu cekap kanggo inpormasi proprietariana nyalira.

(e) Partéi anu nampi kedah geuwat nyarankeun ka pihak anu nyingkab sacara tinulis ngeunaan panyalahgunaan atanapi nyalahgunakeun ku saha waé anu ngagaduhan Informasi Inpormasi Partéi anu nyingkabkeun yén pihak anu narima sadar.

(f) Sagala dokumén atanapi bahan anu disayogikeun ku atanapi atas nami Partéy anu ngungkabkeun, sareng sadaya inpormasi proprietari sanés dina naon waé bentukna, kalebet dokumén, laporan, mémanda, catetan, file atanapi analisa anu disiapkeun ku atanapi atas nami Partéi anu nampi, kalebet sadaya salinan matérial sapertos kitu, bakal gancang dipulangkeun ku Partéi anu nampi ka pihak anu ngungkab kana paménta tinulis ku Partéy anu nyingkab ku alesan naon waé.

 

PASAL III - TEU LISENSI, HARANSI ATAWA HAK

Henteu aya lisénsi ka Partéi anu nampi handapeun rahasia dagang atanapi patén-patén anu dikabulkeun atanapi tersirat ku nyebarkeun Inpormasi Kepemilikan atanapi inpormasi sanés ka Partéi sapertos kitu, sareng henteu aya inpormasi anu dikirimkeun atanapi ditukeurkeun anu janten representasi, jaminan, jaminan, jaminan atanapi dorongan anu aya kaitannana sareng palanggaran patén-patén atanapi hak-hak batur. Salaku tambahan, panyingkepan Inpormasi proprietari ku Partéy anu ngungkabkeun henteu kedah ngawangun atanapi kalebet perwakilan atanapi jaminan ngeunaan akurasi atanapi kasampurnaan inpormasi sapertos kitu.

 

PASAL IV - NGABARAKATKEUN PAYUNG

Masing-masing Partéi anu nampi ngaku yén Inpormasi Kepemilikan Partéy anu ngungkabkeun mangrupikeun inti tina bisnis Partéi anu ngungkabkeun sareng dikembangkeun ku atanapi pikeun Partéy anu ngungkabkeun dina biaya anu penting. Masing-masing Partéi anu nampi salajengna ngaku yén karusakan moal janten ubar anu cekap pikeun ngalanggar Pasatujuan ieu ku Partéi anu nampi atanapi Perwakilanana sareng yén Partéy anu ngungkabkeun tiasa kéngingkeun panyambutan atanapi pitulung anu sami pikeun ngubaran atanapi nyegah palanggaran atanapi kaancam pelanggaran Perjanjian ieu ku Partéi anu nampi atanapi salah sahiji Perwakilanana. Ubar sapertos kitu moal dianggap mangrupikeun ubar éksklusif pikeun ngalanggar perjanjian ieu, tapi kedah janten tambihan sadaya ubar sanés anu aya dina hukum atanapi dina kaadilan pikeun Partéy anu ngungkabkeun.

 

PASAL V - TEU NGÉRÉNGASI

Kacuali aya ijin tertulis ti pihak sanés, sanés pihak, atanapi salah sahiji Wakil masing-masing, moal nyungkeun atanapi nyababkeun dipénta pikeun padamelan pagawé anu pésta sanésna salami lima (5) taun ti tanggal ieu. Pikeun kaperluan bagian ieu, panyundaan teu kedah nyertakeun panyawat padamel dimana pamundut sapertos éta ngan ukur ngalangkungan pariwara dina périodik sirkulasi umum atanapi perusahaan anu milarian padamel atas nami pésta atanapi Perwakilanana, salami éta pésta atanapi Wakil na henteu ngarahkeun atanapi ajak teguh pamilarian sapertos éta pikeun milarian padamel anu khusus namina atanapi pihak sanés.

 

PASAL VII - BEDA

(a) Perjanjian ieu ngandung sakumna pamahaman antara Pihak sareng ngagentoskeun sadaya pamahaman tulisan sareng lisan sateuacanna anu aya hubunganana sareng hal ieu. Perjanjian ieu moal dirobah kecuali ku perjanjian tertulis anu ditandatanganan ku kadua Pihak.

(b) Pangwangunan, interpretasi sareng kinerja Pasatujuan ieu, ogé hubungan hukum Para Pihak anu timbul di handap ieu, bakal diatur sareng ditafsirkeun saluyu sareng hukum Kanada, tanpa memperhatoskeun pilihan atanapi bentrok tina undang-undang hukum di jerona .

(c) Dipaham sareng disatujuan yén henteu aya kagagalan atanapi tunduh ku salah sahiji Pihak dina ngalaksanakeun hak, kakawasaan atanapi hak istiméwa di handap ieu bakal dijalankeun salaku pamiceunannana, atanapi henteu ngalaksanakeun latihan tunggal atanapi parsial kusabab éta ngalaksanakeun latihan anu sanésna atanapi salajengna, atanapi ngalaksanakeun hak, kakuatan atanapi hak istiméwa sanésna. Henteu aya pengecualian tina sagala istilah atanapi kaayaan dina Pasatujuan ieu bakal dianggap salaku pengabaian tina pelanggaran anu salajengna tina istilah atanapi kaayaan naon waé. Sadaya waivers kedahna aya tulisan sareng ditandatanganan ku pihak anu diusahakeun kabeungkeut.

(d) Upami aya bagian tina Pasatujuan ieu dilaksanakeun henteu tiasa dilaksanakeun, sésana tina Pasatujuan ieu bakal tetep tetep kuat sareng pangaruh.

(e) Panyingkepan Émbaran Kepemilikan di handap ieu moal ditafsirkeun obligasi pikeun salah sahiji Pihak (i) ngiringan perjanjian atanapi negosiasi anu salajengna sareng atanapi ngalakukeun panyingkepan langkung jauh ka Partai anu sanés, (ii) pikeun nyegah sagala perjangjian atanapi negosiasi sareng jalma katilu ngeunaan masalah anu sami atanapi masalah anu sanés, atanapi (iii) nyegah tina ngudag usahana ku cara naon waé anu dipilihna; disayogikeun, Nanging, yén aya hubungan sareng usaha ngudag handapeun subparagraf (ii) sareng (iii), Partai anu nampi henteu ngalanggar salah sahiji ketentuan dina Pasatujuan ieu.

(f) Kacuali ditetepkeun ku undang-undang, henteu aya pengumuman umum anu tiasa dilakukeun ku pihak Partéi ngeunaan Pasatujuan ieu atanapi diskusi anu aya hubunganana tanpa persetujuan ti pihak anu sanés.

(g) Ketentuan dina Pasatujuan ieu kanggo kapentingan Para Pihak di dieu sareng panerusna anu ditunjuk sareng anu ditugaskeun, sareng teu aya pihak katilu anu tiasa ngupayakeun ngalaksanakeun, atanapi kedah nguntungkeun tina ketentuan ieu.

DINA SAKSI, Para Pihak di dieu parantos ngalaksanakeun Pasatujuan ieu dina tanggal munggaran ditulis di luhur.