• Kumaha cara nerapkeun percetakan témpékan solder dina téknologi SMT ku Wendy

    Sakumaha urang terang, percetakan témpél solder mangrupikeun bagian anu penting dina prosés SMT ((Surface Mount Technology). Kusabab témpél solder mangrupikeun campuran bubuk sareng fluks, cairanana nunjukkeun prosés percetakan. Viskositas utamina ngagambarkeun bentuk témpél solder ...
    Maca deui
  • Naon anu Nyiapkeun Majelis Déwan Sirkuit Print

    Majelis PCB nyaéta prosés ngahubungkeun komponén éléktronik sareng PCB ngalangkungan kabel. Gambar 1 Harti PCBA Naon Anu Kedah Disiapkeun Palanggan? Palanggan kedah nyiapkeun file BOM sareng Gerber Palanggan kedah ngajelaskeun file BOM sareng Gerber rinci rinci ...
    Maca deui
  • Naha Pilih Fumax pikeun PCB dina Aplikasi Médis?

    Di dunya hyper-tech, industri alat médis nuduhkeun seueur industri sapertos ubar, mesin, éléktronika sareng plastik sareng sajabina. Salaku alat médis diklasifikasikeun ku industri téknologi luhur multi-disiplin, pangetahuan-intensif sareng intensif modal. Salaku bas ...
    Maca deui
  • Pilihan Bahan PCB Top1: FR4

    Naon Bahan FR4 PCB? FR4 mangrupikeun bahan anu dianggo pikeun ngadamel PCB FR singkatan tina Flame Retardant, éta ngagaduhan résistansi langkung panas tibatan FR1 sareng XPC sareng diwangun ku lamaran epoxy fiberglass. FR4 PCB umumna didamel tina bahan FR4. Ieu sababna FR4 ngagaduhan paménta ageung di pasar: • ...
    Maca deui
  • Hal-hal Anu Kedah Anjeun Terang Ngeunaan Silkscreen Percetakan PCB

    Papan sirkuit cetak mangrupikeun bagian penting tina sirkuit éléktronika. Mangtaun-taun, kusabab kamajuan téknologi, ukuranana parantos ngirangan nyirorot. Ayeuna, aranjeunna muncul salaku chip dina muka alat éléktronik. Sanaon papan sirkuit cetak panginten tiasa nampilkeun sababaraha komponén ...
    Maca deui
  • Naha Dewan Sirkuit anjeun peryogi Palapis Konformasi?

    Lapisan konformal diformulasikeun pikeun ngajagaan circuit board anu dicitak (PCB) sareng alat-alat penting tina karusakan. Semprot khusus ningkatkeun sareng manjangan umur layanan, kaamanan, sareng reliabilitas PCB assembly. Dina kaseueuran kasus, PCB dioperasikeun di lingkungan anu parah sapertos uyah tinggi, ...
    Maca deui
  • 5 léngkah pikeun ngarakit Déwan Sirkuit Dicetak

    Kumaha anjeun ngarakit dewan PCB? Prosés ningkatna komponén éléktronik dina papan sirkuit cetak nyaéta rakitan PCB. Aya léngkah-léngkah anu tangtu dina rakitan papan sirkuit cetak. Léngkah-léngkah penting dina majelis PCB nyaéta kieu: Léngkah 1: Sténdél Pasta Solder St munggaran ...
    Maca deui
  • Naon PCB Pads na Vias?

    Naon PCB Pad Pad nyaéta permukaan sakedik tambaga dina papan sirkuit anu dicitak anu ngamungkinkeun ngariung bagéan kana papan. Anjeun tiasa mertimbangkeun dampal sapotong tambaga dimana pin bagéan na tepat dijaga sareng dihijikeun. Chart1 PCB Pad Aya 2 jinis bantalan: ngalangkungan muka pad sareng SMD ...
    Maca deui
  • What is Custom Plastic Enclosure?

    Naon Kandang Plastik Adat?

    Éléktrik Éléktrik Plastik Khusus mangrupikeun wadah anu tiasa dibentuk dina sagala rupa cara sareng sababaraha didamel janten generik sareng cocog sareng sadayana anu diperyogikeun di jero bari anu sanés didamel pikeun obyék khusus. Enclosures Plastik Khusus didamel janten tahan cai sareng buktina pikeun ngajaga biasana ...
    Maca deui
  • How to Choose, Store, and Use Solder Paste for Assembly

    Kumaha Milih, Nyimpen, sareng Nganggo Témpél Solder pikeun Majelis

    Dina éléktronika, solder pikeun PCB mangrupikeun zat anu dianggo pikeun ngagabung kana dua komponén atanapi langkung. Nya kitu, témpél solder ngagaduhan fungsi anu sami, kecuali anu dianggo dina PCB tibatan papan tambaga tradisional, sareng éta dina bentuk témpél, anu masihan sababaraha pasipatan anu béda. Solder témpél con ...
    Maca deui
  • Naon baking PCB di SMT Line?

    Naon baking PCB di SMT Line? Prosedur pikeun baking PCB saleresna lumayan nyusahkeun. Nalika dipanggang, bungkus aslina kedah dicabut sateuacan tiasa dilebetkeun kana oven teras dipanggang dina suhu langkung ti 100 ℃, tapi suhuna henteu kedah jangkung teuing janten panyabab kaleuleusan ...
    Maca deui
  • PCB Skéma VS PCB Desain

    Nalika nyarioskeun papan sirkuit cetak, istilah "skéma PCB" sareng "desain PCB" sering dianggo sareng silih gentos, tapi leres-leres ngarujuk kana sababaraha hal. Ngartos kumaha aranjeunna béda mangrupikeun konci pikeun hasil ngadamelna, janten pikeun ngabantosan anjeun, urang badé ngarobih ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4