Pakét mangrupikeun léngkah pamungkas di pabrik fumax tapi penting pisan pikeun ngarangkep produk, nyegah tina karusakan transportasi.

1. Kotak batin / vakum / kantong gelembung

Numutkeun fitur produk atanapi sarat konsumén '

Packaging1
Packaging2
Packaging3

2. Paket warna

Packaging4

3. Karton luar

Ukuran standar:

(1) 54 * 24 * 35.5MM

Beurat volume: 9,3KG           

(2) 30 * 27 * 35.5MM

Beurat volume: 5,7KG

Packaging5

5. Pilét / Film regang

Packaging6
Packaging7