Component sourcing4

Komponén pasip mangrupikeun komponén anu henteu meryogikeun daya dilarapkeun supados tiasa dianggo. Transformator bakal dianggap komponén aktif sabab meryogikeun kakuatan pikeun beroperasi, sedengkeun kapasitor, résistor sareng barang anu sami dianggap pasif, sareng seueur ngalakukeun sababaraha fungsi. Salaku conto, kapasitor bakal ngalirkeun AC nalika nyimpen DC, résistor tiasa dianggo pikeun ngawatesan tegangan atanapi arus, jst.

Komponén Pasip (Dina élék)
Kalebet:
(1) Diode: Diode pangoréksi, dioda panyambung gancang (RF), dioda sél penyambung Schottky (SB SR), on-off, Zener Diode, TVS, Light Emitting Diode (ti Vishay Semiconductors, Vishay Semiconductors, ROHM Semiconductor, Nexperia dst )

(2) Transistor : Miniwatt, on-off, Darlington transistor, Voltage drop transistor, Digital transistor, Bipolar Junction Transistor, RFID transistor (from Vishay Semiconductors, Siliconix, ROHM Semiconductor and etc)

(3) résistor: résistor DIP, résistor pilem logam, résistor pilem karbon, résistor kawat-tatu, résistor semén, RXLG, RMCC, résistor résistor, résistor gumantung voltase (tina KOA Speer, Susumu, Vishay, Beyschlag sareng sajabana)

(4) Kapasitor: éléktrolisis aluminium, kapasitor poliéster, PPN / PPL, kapasitor Metallized, MLCC, Anti EMI, kapasitor tantalum (tina KEMET, EPCOS, TDK, United Chemi-Con, Panasonic sareng sajabana)

(5) Induktor: Induktor datar dilaminasi, induktor AXIAL, Induktor kode warna, Radial inductor, toroidal inductor (tina KEMET, Vicor, Coilcraft sareng sajabana)

(6) Transformer: frékuénsi listrik, audio switching power supply, signal impulse, RFID Transformer (ti MACOM, Coilcraft, HALO Electronicsand jsb)

(7) Poténsiméter: poténsiometer kawat-tatu, poténométer palastik conductive, poténsiometer cermet, potentiometer karbon, poténsiometer tepat, poténsiometer ngageser langsung (tina Bourns, Vishay, Sfernice, ALPS, TT Electronics, BI Technologies sareng sanés)

(8) Kristal: Filter Umum, TCXO, OCXO, VCXO (tina Maxim Integrated, Intersil, Renesas sareng sajabana)

(9) Filter: piezoelectric keramik, Saw, Quartz Crystal Filter (tina Murata Electronics, ABRACON sareng sajabana)