PCBA_product_img2

Fumax Tech nyayogikeun jasa jasa Kontrak Éléktronik (EMS) anu gancang sareng dipercaya. Panutup jasa turnkey lengkep kami salaku sagalana ti desain rékayasa éléktronik tina sirkuit, rékayasa perenah PCB, pabrikan PCB tina papan bulistir, sumber komponén, pengadaan bagian sareng perakitan PCB akhir ..

Kami parantos ngawangun reputasi jasa kualitas di palanggan sadunya ku nawiskeun sababaraha program produk-produk khusus, hemat anu pas, pas kana pangiriman waktos sareng komunikasi anu lancar.

Prosés perakitan PCB anu has di handap ieu.

• IQC

• percetakan témpél solder otomatis

• SPI

• SMT

• solder ulang

• AOI

• X-RAY (pikeun BGA)

• tés TIK

• DIP ngaliwatan liang

• soldering gelombang

• beberesih dewan

• Pemrograman firmware

• Tés Fungsi

• palapis (upami diperyogikeun)

• bungkus

Kamampuh perakitan PCB kami ditémbongkeun di handap ieu.

  Kamampuh didukung
Jinis Majelis SMT (Surface-Mount Technology)
THD (Alat Liwat-Lubang)
SMT & THD campuran
Majelis SMT duaan sareng rakitan THD
Kamampuh SMT  Lapisan PCB: 1-32 lapisan;
Bahan PCB: FR-4, CEM-1, CEM-3, TG Tinggi, FR4 Halogen Gratis, FR-1, FR-2, Papan Aluminium;
Jenis dewan: Kaku FR-4, papan kaku-Flex
Kandel PCB: 0.2mm-7.0mm;
Lebar dimensi PCB: 40-500mm;
Kandel tambaga: Min: 0,5 oz; Maks: 4,0oz;
Akurasi chip: pangakuan laser ± 0,05mm; pangakuan gambar ± 0,03mm;
Ukuran komponén: 0.6 * 0.3mm-33.5 * 33.5mm;
Jangkungna komponén: 6mm (max);
Pangenal jarak laser pin langkung ti 0.65mm;
Resolusi luhur VCS 0.25mm;
Jarak bola BGA: ≥0.25mm;
Jarak BGA Globe: ≥0.25mm;
BGA diaméterna bola: ≥0.1mm;
Jarak kaki IC: ≥0.2mm;
Paket komponén Reels
Pita teukteukan
Tube na baki
Bagian leupas sareng seueur
Bentuk dewan Persegi panjang
Babak
Slot sareng motong beluk
Kompléks sareng henteu teratur
Prosés Majelis Bebas timah (RoHS, ngahontal)
Format file desain Gerber 
BOM (Bill of Materials) (.xls, .CSV,. XIsx)
Koordinasi (file Pick-N-Place / XY)
Pangujian listrik AOI (Inspeksi Optik Otomatis),
Pamariksaan sinar-X
TIK (In-Circuit Test) / Tés fungsional
Reflow profil Oven Standar
Adat

Nyuhungkeun Quote tina kumpulan PCB:

Kantun email file BOM anjeun (Bill of Materials) sareng file Gerber ka kami di sales@fumax.net.cn, kami bakal balik deui ka anjeun dina 24 jam.

Diperyogikeun yén BOM kalebet jumlah, référénsi panunjuk, nami pabrikan sareng nomer bagian pabrik. Gerbér kedah nyertakeun sarat PCB.