micro chip scanning

Fumax Tech nawiskeun Papan Sirkuit Percetakan kualitas luhur (PCB) kalebet PCB multi-lapisan (papan sirkuit cetak), HDI tingkat tinggi (high-inter-konektor), PCB sawenang-lapisan sareng PCB kaku-fléksibel ... jsb.

Salaku bahan dasar, Fumax ngartos pentingna kualitas dipercaya tina PCB. Kami investasi di peralatan anu pangsaéna sareng tim anu berbakat pikeun ngahasilkeun papan kualitas pangsaéna.

Kategori PCB anu khas aya di handap ieu.

PCB kaku

PCB Flex fléksibel & kaku

HDI PCB

PCB Frékuénsi Luhur

Tinggi TG PCB

PCB LED

PCB inti inti

Kandel Cooper PCB

PCB Aluminium

 

Kamampuh manufaktur urang ditingalikeun dina grafik di handap ieu.

Jenis

Kamampuh

Wengkuan

Multilayer (4-28) 、 HDI (4-20) Flex 、 kaku Flex

Sisi Ganda

CEM-3 、 FR-4 、 Rogers RO4233 、 Bergquist Thermal Clad 4mil – 126mil (0.1mm-3.2mm)

Multilayer

4-28 lapisan, kandel dewan 8mil-126mil (0.2mm-3.2mm)

Dikubur / Buta Via

4-20 lapisan, kandel dewan 10mil-126mil (0.25mm-3.2mm)

HDI

1 + N + 1、2 + N + 2、3 + N + 3 、 Lapisan naon waé

Flex & kaku-Flex PCB

1-8pamaén Flex PCB, 2-12pamaén kaku-flex PCB HDI + PCB-kaku-flex

Laminasi

 

Tipe Soldermask (LPI)

Taiyo 、 Goo's 、 Probimer FPC .....

Soldermask mesék

 

Mangsi karbon

 

HASL / Diterangkeun Gratis HASL

Kandel: 0,5-40um

OSP

 

ENIG (Ni-Au)

 

Électro-beungkeut Ni-Au

 

Électro-nickel palladium Ni-Au

Au: 0.015-0.075um Pd 0.02-0.075um Ni: 2-6umm

Éléktro. Emas Kasar

 

Timah kandel

 

Kamampuh

Produksi masal

Liang Bor mékanis Min

0.20mm

Min. Liang Bor laser

4mil (0.100mm)

Garis Lebar / Spasi

2mil / 2mil

Max. Ukuran Panel

21.5 "X 24.5" (546mm X 622mm)

Garis Width / Spasi Toleransi

Non palapis elektro: +/- 5um , Éléktron palapis: +/- 10um

Kasabaran PTH Liang

+/- 0,002 inci (0,050mm)

Kasabaran Liang NPTH

+/- 0,002 inci (0,050mm)

Toleransi Lokasi Liang

+/- 0,002 inci (0,050mm)

Liang ka Tepi Toleransi

+/- 0.004inch (0.100mm)

Tepi ka Tepi Toleransi

+/- 0.004inch (0.100mm)

Lapisan kana Kasabaran Lapisan

+/- 0,003 inci (0,075mm)

Toléransi Impedansi

+/- 10%

Warpage%

Max≤0.5%

Téknologi (Produk HDI)

BARANG

Produksi

Laser Via Bor / Pad

0.125 / 0.30 、 0.125 / 0.38

Buta Via Bor / Pad

0,25 / 0,50

Garis Lebar / Spasi

0,10 / 0,10

Formasi liang

Bor laser langsung

Ngawangun Up Bahan

FR4 LDP (LDD); RCC 50 ~ 100 mikron

Cu Kandel dina Tembok Liang

Liang Buta: 10um (mnt)

Aspék Rasio

0.8: 1

Téknologi (PCB fléksibel)

Proyék 

Kamampuh

Gulung ngagulung (hiji sisi)

Leres

Gulung ngagulung (ganda)

NO

Volume pikeun ngagulung bahan lébar mm 

250

Ukuran produksi minimum mm 

250x250 

Ukuran produksi maksimum mm 

500x500 

Patch SMT Assembly (Leres / Henteu)

Leres

Kamampuh Air Gap (Leres / Henteu)

Leres

Produksi pelat ngariung anu lemes sareng lemes (Leres / Henteu)

Leres

Lapisan Max (Hard)

10

Lapisan paling luhur (Piring lemes)

6

Élmu Bahan 

 

PI

Leres

Piaraan

Leres

Tambaga éléktrolit

Leres

Digulung Anneal Tambaga foil

Leres

PI

 

Ngawengku kasabaran pilem alignment mm

± 0,1 

Minimum nutupan pilem mm

0,175

Penguatan 

 

PI

Leres

FR-4

Leres

SUS

Leres

EMI SHIELDING

 

Tinta Pérak

Leres

Pilem Pérak

Leres