Majelis PCB kalayan kotak logam.

Enclosures Metal Biasana: stainless steel, aluminium,

Jenis prosés produksi: stamping logam, casting casting,

Ieu mangrupikeun studi kasus.

PCBA + METAL box1

Majelis modul IPU

Prasyarat

Pikeun ngamimitian majelis, anjeun kedah ngagaduhan:

- Jenis kartu PCB IPU (panjangna 80 mm) dirakit (tingali dokumén Pitunjuk 3: Majelis di

PCB CARD TYPE IPU)

- Hiji Nanopi NEO plus 2 parantos disiapkeun (tingali dokumén Pitunjuk 1: Majelis sareng Masang NANOPI)

- Kandang tina panjangna 80 mm

- Plat panutup tipe 1

- Plat panutup tipe 2

- 8 sekrup M3 * 8 T10 warna hideung

- Diaméter keling 3,2 mm, panjang 16 mm

PCBA + METAL box2
PCBA + METAL box3

Gambar 1: Komponén anu diperyogikeun

1. Nanopi

Colokkeun Nanopi dina kartu PCB

2. Kandang

1) Candak dipager

2) Ngadamel diameter liang 4 mm dina koordinat anu dituduhkeun dina gambar

PCBA + METAL box4

Gambar 2: Nanopi NEO Plus 2

PCBA + METAL box5

Gambar 3: Kartu PCB jinis IPU

PCBA + METAL box6

Gambar 4: Colokkeun Nanopi dina kartu PCB

3) Tempatkeun pelat penutup tipe 2 sareng jaga dina posisi nganggo opat sekrup M3 * 8 T10 warna hideung

PCBA + METAL box7

Gambar 5: Ngadamel diaméter liang 4 mm

Kuburan 80 mm

Plat panutup tipe 2

Screw M3 * 8 T10

warna hideung

Diaméterna 4 mm

37,3 mm

22,9 mm

4) Lebetkeun kartu PCB dina slot kadua kandangna

PCBA + METAL box8

Gambar 6: Tempatkeun piring panutup jinis 2

5) Candak piring panutup tipe 1 sareng tempatna di sisi sanés pager

CATETAN: Tempat anu LED kedip-kedip heula

6) Ngajaga piring panutup sareng opat sekrup M3 * 8 T10 warna hideung

PERHATOSAN: Hormat pitunjuk anu dituduhkeun dina gambar 9. Lain, anjeun moal tiasa nganggo rivet.

Gambar 10: Tempatkeun piring panutup tipe 1

PCBA + METAL box9

Gambar 7: Lebetkeun kartu PCB dina slot anu kadua dipager (1)

PCBA + METAL box10

Gambar 8: Lebetkeun kartu PCB dina slot anu kadua dipager (2)

PCBA + METAL box11

Gambar 9: Lebetkeun kartu PCB dina slot anu kadua dipager (3)

PCBA + METAL box12

Plat panutup tipe 1

3. Keling

1) Candak modul dirakit

2) Tempatkeun keling dina jero liang kandangna

3) Anggo pakuat keling

PCBA + METAL box13

Gambar 11: Candak modul anu dirakit

PCBA + METAL box14

Gambar 12: Tempatkeun pakuat

PCBA + METAL box15

Gambar 13: Anggo pakuat keling