Kami ngadamel seueur papan nganggo kabel anu dipasang, biasana konsumén ngan saukur kedah masang PCBA ku kabel dina kotakna, teras produk réngsé.

Studi Kasus:

Palanggan: Brail

Dewan: PWREII

Fungsi dewan: papan komunikasi.

Palanggan nganggo papan kami pikeun dipasang dina mesin ageung. kami parantos ngadamel papan sareng sadaya kabel dipasang. 14 kabel dina unggal dewan. konsumén bisa kalayan gampang install dina mesin, nyimpen loba usaha di sisi nasabah.

Kawat dina PCBA, kalayan LED.

14 kabel dipasang dina unggal PCBA.

Janten, kumaha solder sadayana 14 kabel épisién sareng épéktip. Mimitina kabel dipasang ku cara solder sacara manual tapi éta laun. Insinyur Fumax mendesain perlengkapan khusus anu bakal ngamungkinkeun kabel dipasang ku mesin solder gelombang. konsumén resep pisan ku hasilna.

PIN

WARNA

Référénsi

DPENGHILANGAN

1

Ungu

TX + 485

Komunikasi RS485

2

Koneng

TX 232

Komunikasi RS232

3

Biru

UART RX

Komunikasi RX TTL

4

Héjo

UART TX

Komunikasi TX TTL

5

Jeruk (pondok)

S2

BOLA S2

6

Konéng (pondok)

S1

BOLA S1

7

Hideung

GND

Sumber pin négatip

8

Beureum

24v

Pin pin positip

9

Hideung (pondok)

Sensor GND

BOLA -

10

Beureum (pondok)

5v   

BOLA +

11

NC

NC

NC

12

Hideung

Serial GND

RS232 -

13

oranyeu

RX 232

Komunikasi RS232

14

Kulawu

TX- 485

Komunikasi RS485

 

Wire Harness10
Wire Harness1
Wire Harness2
Wire Harness11

Prosedur uji coba dewan:

1. Abstrak

Dokumén ieu dimaksudkeun pikeun ngabakukeun tés dina pembuatan PWREII.

Catetan: Kabel anu teu ngagaduhan panyambungna kedah di acar dina 1cm kanggo tes dilaksanakeun sareng saatos diuji, éta kedah dipotong supados kabelna diisolasi.

2. Luncat Konfigurasi

JP1 (1 sareng 2) ngamungkinkeun tampilan 1

JP3 (1 sareng 2) diitung dina dua cara.

JP2 (1 sareng 2) ngareset cacah.

3. Kedip-kedip firmware

3.1. Pasang file "sttoolset_pack39.exe", sayogi dina https://drive.google.com/open?id=0B9h988nhTd8oYUFib05ZbVBVWHc.

3.1. Sambungkeun programmer ST-Link / v2 dina PC.

3.2. Kalayan pareum listrik sambungkeun programmer STM8 port dina port PPREII's ICP1.

Wire Harness3
Wire Harness4

Nengetan pin 1 tina programer sareng pin dewan 1.

Wire Harness5

Pilari ti tukang (dimana kawatna konektor).

3.3. Ngahurungkeun alat

3.4. Ngajalankeun aplikasi ST Visual Programmer.

Wire Harness6

3.5. Konpigurasikeun sapertos gambar ieu:

Wire Harness7

3.6. Pencét dina File, Buka

3.7. Pilih arsip "PWREII_V104.s19"

Wire Harness8

3.8. Pencét dina Program, Sadaya tab

Wire Harness9

3.9. Pariksa yén Firmware parantos diprogram leres:

3.10. Kakuatan PWRE II pareum sateuacan dipegatkeun programmer.

4.     Ngitung ngagunakeun papan PWSH (Aula Pangaruh sénsor)

4.1. Passando-se o imã da direita para a verquique verifique que o display incrementa a contagem na direção saída.

4.2. Passando-se o imã da esquerda para a veritaique verciique tina tampilan incrementa a contagem na direção de entrada.

5.     RS485 Tés Komunikasi

CATETAN: Anjeun peryogi RS485 kana konverter USB

5.1. Unduh sareng pasang supir konvérter.

5.2. Dina menu Start -> Alat sareng printer

5.3. Pariksa dina pasipatan perangkat nomer port COM na

5.4. Bisi urang COM4.

5.5. Buka program uji PWRE II anu sayogi dina "https://drive.google.com/open?id=0B9h988nhTd8oS1FhSnFrUUN6bW8"

5.6. Pasang nomer port Serial teras pencét dina "abrir porta".

5.7. Lebetkeun data numerik (6 angka per kotak) dina kotak téks di gigireun tombol "escreve contadores". Pencét dina tombol ieu sareng tingali yén nomer ieu dikirim ka loket.

5.8. Pencét dina "Le Contadores", verifikasi yén nomer dina counter counter ditransferkeun kana kotak téks di gigireun tombol ieu.

Wire Harness12

CATETAN: Upami tés ieu berhasil hartosna duanana komunikasi RS485 sareng TTL tiasa dianggo.

6.     RS232 Tés komunikasi

6.1. Bahan anu diperyogikeun:

6.1.1. 1 konektor awéwé DB9

6.1.2. 1 kabel AWG 22 nganggo 4 kawat

6.1.3. 1 PC kalayan port serial

6.2. Majelis konektor sapertos gambar ieu:

Wire Harness13

6.3. Sambungkeun sisi kabel anu sanés dina kabel RS232 PWREII.

Wire Harness14

CATETAN: Upami anjeun gaduh adaptor RS232 ka USB anjeun henteu kedah masang kabel ieu.

6.4. Turutan pitunjuk ti 5.1 teras-terasan.

7.     Tés sistem carjer batré

7.1. Pikeun ngalakukeun tés ieu, anjeun kedah muka kawat beureum batréna.

7.2. Pasang multimeter dina séri nganggo kawat beureum sareng pilih skala MA.

7.3. Sambungkeun usik positip dina kawat anu asalna tina PWREII sareng usik negaive dina kawat anu lebet kana batréna.

7.4. Tingali nilaina dina layar multimeter:

Wire Harness15

Nilai positip nunjukkeun yén batréna dieusi.

CATETAN: Nalika batréna tos kosong kosongna ayeuna naék dugi ka 150mA.

7.5. Tetep sambungan ieu sareng pareuman listrik pareum.

Wire Harness16

Pariksa sinyal négatip anu nunjukkeun batre batre.