protoype 1
protoype 2
protoype 3

Nalika desain réngsé, tim fumax bakal ngawangun sampel damel pikeun verifikasi pelanggan.

Ieu mangrupikeun prosés umum & waktos lead ngeunaan purwa gancang:

Pikeun kandang mékanis, kami bakal nganggo percetakan CNC atanapi 3D pikeun ngalakukeun conto. waktos kalungguhan bakal 3 dinten.

pikeun PCB bulistir, waktos kalungguhan panggancangna tiasa ngan ukur 24 jam.

Pikeun perakitan PCB, waktos komponén komponén nyaéta 3 - 6 dinten, urang ngan peryogi 1 dinten kanggo dirakit. Total kalungguhan waktosna sakitar 1 minggu.

Nalika sampel réngsé, ogé penting pikeun kéngingkeun sertipikat internasional sapertos: CE, EMC, FCC, UL, CUL, CCC, ROHS, ngahontal… jsb

icon1
icon2
icon3
icon4
icon5
icon6
icon7

Kami damel sareng seueur agén uji coba (sapertos SGS, TUV… Jst) kanggo sertifikasi ieu. Salami tahap desain urang, tim rékayasa urang parantos ngararancang produk numutkeun standar ieu. Kami bangga pisan yén produk anu dirancang kami tiasa lulus sadayana sertipikat ieu tanpa aya masalah.

Éta muka jalan pikeun dahar beurang pasar salajengna sareng rampak produksi.