zhiliang

Manajemén Kualitas

Fumax parantos ngembangkeun séri prosedur manajemén sareng pendekatan pikeun mastikeun yén pangiriman produk nyumponan sarat konsumén ngalangkungan réalisasi produk tina sababaraha pilihan tina pamasok, pamariksaan WIP, sareng pamariksaan kaluar ka layanan palanggan. Ieu sababaraha conto:

Evaluasi Sareng Inok Pikeun Pasokan Kami

Suplier kedah dievaluasi sateuacan disahkeun ku tim evaluasi pemasok fumax. Salaku tambahan, Fumax Tech bakal ngajén sareng ngarangking unggal pemasok sataun sakali pikeun ngajamin pemasok nyayogikeun bahan-bahan kualitas anu memenuhi syarat fumax. Salajengna, Fumax Tech teras-teras ngembangkeun pamekaran sareng ngamajukeun aranjeunna pikeun ningkatkeun kualitas sareng pangaturan lingkungan dumasar kana sistem ISO9001.

Tinjauan Kontrak

Sateuacan nampi pesenan, Fumax wajib marios sareng verifikasi kabutuhan palanggan pikeun mastikeun yén Fumax ngagaduhan kamampuan pikeun nyumponan pasaratan pelanggan kalebet spésifikasi, pangiriman sareng tuntutan anu sanés.

Persiapan, Tinjauan Sareng Kontrol Parentah Pabrikan

Fumax bakal ngaevaluasi sadaya syarat saatos nampi data desain pelanggan sareng dokumén anu aya hubunganana. Teras, robih datum desain janten datum manufaktur ku CAM. Tungtungna, MI anu ngempelkeun datum manufaktur bakal dirumuskeun numutkeun prosés manufaktur nyata fumax sareng téknologi. MI kedah ditinjau saatos disiapkeun ku insinyur bebas. Sateuacan MI dikaluarkeun, éta kedah ditinjau ku insinyur QA sareng kéngingkeun panyatujuan. Pangeboran sareng peruteyan datum kedah dikonfirmasi ku pamariksaan artikel munggaran sateuacan dikaluarkeun. Dina hiji kecap, Fumax TechTechmakes cara pikeun ngajamin yén dokuméntasi pabrikna leres sareng valid.

Kadali IQC Kontrol

Dina fumax, sadaya bahan kedah diverifikasi sareng disahkeun sateuacan angkat ka gudang. Fumax TechTechestablishes ketat prosedur verifikasi sareng paréntah damel pikeun ngatur anu datang. Salajengna, Fumax TechTechowns sababaraha instrumen sareng alat pamariksaan anu tepat pikeun ngajamin kamampuan pikeun nangtoskeun leres naha bahan anu diverifikasi saé atanapi henteu. Fumax TechTechapplikasi sistem komputer pikeun ngatur matéri, anu ngajamin yén bahan dipaké ku anu mimiti-di-mimiti-kaluar. Nalika salah sahiji bahan caket kana tanggal kadaluarsana, sistem bakal ngaluarkeun peringatan, anu mastikeun yén bahan-bahan parantos dianggo sateuacan kadaluarsa atanapi diverifikasi sateuacan dianggo.

Kadali Prosés Pabrikasi

Parentah manufaktur anu leres (MI), manajemén peralatan sareng perawatan total, pamariksaan WIP anu ketat sareng ngawaskeun ogé pitunjuk padamel, sadayana ngajantenkeun prosés produksi sadayana dikontrol. Rupa-rupa alat pamariksaan anu pas kalebet sistem inspeksi AOI ogé instruksi pamariksaan WIP anu sampurna sareng rencana kontrol, sadayana ngajamin yén semi-produk sareng produk akhir, sadayana ngahontal sarat tina spesifikasi konsumén.

Kontrol Akhir sareng Pamariksaan

Dina fumax, sadaya PCB kedah ngalangkungan tes kabuka sareng pondok ogé pamariksaan visual saatos lulus tés fisik relatif.

Fumax TechTechowns sababaraha alat uji canggih kalebet AOI Testing, pamariksaan sinar-X sareng Pengujian In-Circuit kanggo perakitan PCB réngsé.

Inok Kaluar Sareng Persetujuan

Fumax TechTechsets ngawangun fungsi khusus, FQA pikeun mariksa produk numutkeun spesifikasi sareng sarat konsumén ku cara sampling. Produk kedah disahkeun sateuacan dipak. Sateuacan dikintunkeun, FQA kedah 100% Inok unggal kiriman kanggo bagian bagian pabrikan, nomer bagian pelanggan, jumlah, alamat tujuan sareng daptar pengepakan dll.

Palayanan palanggan

Fumax TechTechsets ngawangun tim layanan palanggan anu propésional pikeun komunikasi sacara proaktif sareng konsumén sareng nungkulan waktos sareng eupan balik konsumén. Upami diperlukeun, aranjeunna bakal kerjasama sareng konsumén pikeun méréskeun masalah relatif dina situs konsumén. Fumax TechTechis paduli pisan kana kabutuhan konsumén sareng sacara periodik survey konsumén pikeun diajar ngeunaan saratna. Teras Fumax TechTechwill nyaluyukeun jasa palanggan sareng ngajantenkeun produk cocog sareng kabutuhan pelanggan

 

  Prosés manufaktur RoHS lengkep

  Kadali kualitas prosés lengkep

  Jaminan 100% dilacak

  100% tés listrik (kakuatan sareng tés pondok)

  100% tés fungsional

  100% tés parangkat lunak

  Majelis, labél sareng ngarangkep papan atanapi sistem numutkeun bungkusan palanggan saratna

  Urang tiasa ngalakukeun tés fungsional pikeun papan atanapi sistem numutkeun pitunjuk tés palanggan, sareng urang tiasa nyayogikeun laporan kasimpulan tés pikeun ngabantosan palanggan milarian sumber kagagalan.

  Jaminan hirupna

  Lingkungan damel aman-ESD

  Bungkusan aman-aman ESD sareng pangiriman

  ISO9001: 2008 bijil