Proses Solder Reflow mangrupikeun prosés anu penting pikeun kéngingkeun kualitas solder anu saé. Mesin solder Fumax reflow ngagaduhan 10 temp. zona Kami calibrate temp. dina unggal dintenna pikeun mastikeun temp anu leres.

Solder ulang

Solder Reflow nujul kana ngadalikeun pemanasan pikeun ngalembereh solder pikeun ngahontal beungkeutan permanén antara komponén éléktronik sareng circuit board. Aya metodeu reheating anu béda pikeun solder, sapertos oven oven, lampu pemanas infra merah atanapi senapan hawa panas.

Reflow Soldering1

Dina taun-taun ayeuna, kalayan pamekaran produk éléktronik dina arah ukuran alit, beurat beurat sareng kapadetan tinggi, soldering cermin kedah nyanghareupan tangtangan ageung. Reflow soldering diperyogikeun pikeun nyoko kana cara mindahkeun panas anu langkung maju pikeun ngahontal hemat energi, suhu seragam, sareng cocog pikeun sarat anu beuki rumit tina solderna.

1. Kauntungannana:

(1) Gradién suhu ageung, gampang dikontrol kurva suhu.

(2) Témpél solder tiasa disebarkeun sacara akurat, kalayan kirang waktos pemanasan sareng kirang kamungkinan dicampurkeun sareng pangotor.

(3) Cocog pikeun soldering sagala jinis komponén presisi tinggi sareng paménta tinggi.

(4) prosés saderhana sareng kualitas soldering tinggi.

Reflow Soldering2

2. Produksi nyiapkeun

Mimiti, témpél solder sacara akurat dicitak dina unggal papan ngaliwatan kapang témpél solder.

Kadua, komponénna disimpen dina papan ku mesin SMT.

Ngan saatos persiapan ieu parantos siap, maka soldering réflow asli dimimitian.

Reflow Soldering3
Reflow Soldering4

3. Aplikasi

Reflow soldering cocog pikeun SMT, sareng tiasa dianggo sareng mesin SMT. Nalika komponén dipasang dina papan sirkuit, solderingna kedah direngsekeun ku pemanasan réflow.

4. Kapasitas kami: 4 Sets

Merk : JTTEA 10000 / AS-1000-1 / SALAMANDER

Bebas timah

Reflow Soldering5
Reflow Soldering6
Reflow Soldering7

5. Kontras antara soldering gelombang & soldering reflow:

(1) Solder soldering utamina dianggo pikeun komponén chip; Soldering gelombang khususna pikeun soldering plug-in.

(2) Solder Reflow parantos gaduh solder payuneun tungku, sareng ngan témpél solder anu dilebur dina tungku pikeun ngawangun sendi solder; Soldering gelombang dilakukeun tanpa solder di payuneun tungku, sareng dipasang dina tungku.

(3) Reflow soldering: suhu luhur bentuk hawa ngagambarkeun soldering kana komponén; Solder gelombang: Solder molten ngabentuk solder gelombang kana komponén.

Reflow Soldering8
Reflow Soldering9