PCB kaku

Fumax - Fokus kana Fabrikasi Papan Sirkuit Dicetak sareng PCB Assembly Turnkey Services, Kualitas Tinggi, Biaya Rendah, Pangiriman Gancang sareng Pesenan Gampang pikeun palanggan di panjuru dunya.

Rigid PCBpic2

Kisaran produk tina PCB Kaku anu Fumax tiasa nawiskeun

* PCB dugi ka 48 lapisan

* Alu inti, ogé pelat-pelat

* Ultra-Fineline

* Laser Direct Imaging (LDI)

* Microvias ti 75µm

* Buta- sareng Dikubur-Vias

* Laser-Vias

* Via Plugging / Stacking

Rigid PCBpic1

Kompeténsi

* Lapisan (2-40 lapisan) ;

* Ukuran PCB (Min. 10 * 15mm, Maks. 508 * 889mm) ;

* Tebal papan (0.21-6.0mm) ;

* Min kandel tambaga dasar (1/3 OZ (12um)) ;

* Max réngsé kandel tambaga (6 OZ) ;

* Lebar tilas / jarak (Lapisan batin: Bagian 2 / 2mil, sacara umum 3 / 3mil; Lapisan luar: Bagian 2.5 / 2.5mil, sacara umum 3 / 3mil) ;

* Toleransi tina ukuran dimensi (± 0,1mm);

* Perawatan permukaan (HASL / ENIG / OSP / LEAD FREE GRATIS / EMAS PLATING / IMMERSION Ag / IMMERSION Sn) ;

* Toleransi Kontrol Impedansi (± 10%, 50Ω sareng handap: ± 5Ω) ;

* Solder Mask Warna (héjo, biru, beureum, bodas, hideung).

Rigid PCBpic3

Aplikasi

   Kaku Déwan Sirkuit dicitak nawiskeun kapadetan sirkuit anu ningkat sareng tiasa ngirangan ukuran sareng beurat keseluruhan dewan. Ieu sababna seueur perusahaan éléktronik di dunya anggo papan ieu dina sababaraha alat sareng gadget éléktronik. Ukuran kompak, kekebalan gerak, sareng perawatan gampang ngajantenkeun PCBs kaku produk anu idéal pikeun rupa-rupa aplikasi. Éta hususna kapaké dina industri anu komponénna kedah dilereskeun, sareng kedah diungkulan setrés aplikasi, sareng suhu anu luhur.

* Éléktronika Industri sareng Otomasi: PCB kaku tiasa dianggo pikeun ngadukung lampu ogé aplikasi tugas beurat. PCB multilayér tiasa dianggo pikeun nyayogikeun impedansi terkendali sareng nyiptakeun koneksi anu dikubur. PCB tugas beurat tiasa dianggo pikeun ngadukung aplikasi ngalibetkeun tegangan sareng frékuénsi luhur. . Conto aplikasi automasi kalebet robotika, gas sareng pengendali tekanan, alat pilih sareng tempat, sareng suppressor surge.

* Médis: Nalika sirkuit fléksibel langkung populér di sektor ieu, PCB kaku ogé ngagaduhan tempat dina aplikasi médis. Éta biasana dianggo pikeun ukuran anu ageung, alat-alat anu sanés portabel. Conto ieu kalebet peralatan tomografi, mesin Electromyography (EMG), sareng sistem Magnetic Resonance Imaging (MRI).

* Aeroangkasa: Industri aerospace diwangun ku lingkungan anu nangtang, suhu luhur. PCB kaku tiasa dianggo di dieu, sabab éta tiasa dirarancang ku tambaga sareng substrat aluminium, sareng laminasi suhu luhur. Conto aplikasi aerospace diantarana Auxiliary Power Units (APUs), instrumentasi kokpit pesawat terbang, konverter listrik, sensor suhu, sareng sistem instrumentasi menara kontrol.

* Otomotif: PCB kaku tiasa dipendakan dina kendaraan sedeng dugi ukuranana ageung. Sapertos aplikasi aerospace, PCB tiasa didamel nganggo tambaga sareng aluminium substrat anu luhur. Laminasi suhu luhur tiasa ditambihan pikeun panangtayungan ngalawan panas mesin sareng rereged lingkungan. PCB otomotif ogé tiasa didamel tina tambaga berlapis kanggo ningkat katahanan. PCB kaku tiasa dianggo dina aplikasi sapertos konverter kakuatan AC / DC, Unit Komputer Éléktronik (ECU), sensor transmisi, sareng kotak simpang distribusi kakuatan.

Rigid PCBpic4