IC (sirkuit terintegrasi): Sirkuit Terpadu dihartikeun salaku sirkuit anu ngandung unsur-unsur anu teu tiasa dipisahkeun sareng saling pakait sacara listrik sapertos anu IC teu tiasa dibagi pikeun tujuan perdagangan sareng konstruksi. Seueur teknologi tiasa dianggo pikeun ngawangun sirkuit sapertos kitu.

Component sourcing5

OH KITU 

Kalebet:

(1) Prosesor: CPU, MCU, DSP, FPGA, CPLD (tina Echelon / Adesto, Texas Instruments, Silicon Labs, Renesas Electronics sareng sajabana)

(2) Memori: DRAM, SRAM, EEPROM, FLASH (ti Micron, Kioxia America, SanDisk, Adesto Technologies sareng sajabana)

(3) Digital IC: Buffers, Driver, Trigger, Latches, Register, Transceiver (ti Diodes Incorporated, Texas Instruments, Epson ICs, sareng sajabana)

(4) Monitor IC: Manajemén kakuatan, Regulator / Tegangan Rujukan, Amplifikasi Operasional, Babandingan Tegangan (tina Analog Devices / Linear Technology, Texas Instruments, Microchip Technology, Infineon Technologies sareng sajabana)

(5) IC Logis: Gate, Coder, Decoder, Counter, Level translator (tina Nexperia, Skyworks Solutions, Inc., Analog Devices, Lattice, Skyworks Solutions, Inc. sareng sajabana)

(6) gelombang mikro: Pamisahan, pembagi listrik, gandeng, pergeseran fase, resonat, sirkulator (ti Vicor, Midwest Microwave / Cinch Connectivity Solutions, Qorvo sareng sajabana)

(7) Campuran-sinyal: panganteur, jam, ADC, DAC, ASIC, Custom IC (tina Microchip Technology, Renesas / IDT, Toshiba sareng sajabana)