Déwan Kontrol Éléktronik Smart Home

Fumax ngahasilkeun sistem kontrol éléktronik pikeun panggunaan bumi pinter.

Alat pengontrol IoT alat bumi, sistem kendali bumi pinter, papan kontrol tirai nirkabel RFID, papan kabinét sareng pemanasan papan kontrol AC, papan kontrol manaskeun cai listrik, papan kontrol tiung rumah tangga, papan kontrol mesin cuci, papan kontrol pelembab, papan kontrol mesin cuci piring, komérsial papan kendali mesin susu kedele, papan kontrol kompor keramik, papan kontrol panto otomatis, sareng sajabana, papan kontrol konci kontrol listrik, sistem kontrol aksés calakan, jst.

Smart Home Electronic Control Boards1

Fitur papan kontrol éléktronik bumi pinter:

(1) Ngawangun sistem platform bumi anu pinter ngalangkungan gateway bumi sareng perangkat lunak sistem na

(2) Platform anu dihijikeun

(3) Hubungan sareng alat bumi ngalangkungan modul ékspansi éksternal

(4) Aplikasi sistem tertanam

Smart Home Electronic Control Boards2

Naon bumi pinter?

Anu disebut bumi pinter ngarujuk kana kombinasi pakakas parangkat keras sareng kecerdasan buatan. Anu disebut terminal cerdas atanapi hardware calakan di industri mangrupikeun produk anu nganggo inpormasi informasi sareng kamampuan sambungan data anu tiasa ngawujudkeun fungsi jasa sensing / interaktif.

Smart Home Electronic Control Boards3
Smart Home Electronic Control Boards4

Kauntungannana papan kontrol éléktronik bumi pinter:

Praktis sareng merenah

Standar

Ngarareunah

Ringan

Smart Home Electronic Control Boards5

Kapasitas papan kontrol éléktronik bumi pinter:

Bahan Dasar: FR4 CEM1 CEM3 Hight TG

Kandel tambaga: 1 Oz

Papan Kandel: 1.0mm

Min. Ukuran liang: 3mil (0.075mm)

Min. Lebar garis: 0,05

Min. Jarak Jarak: 0.1mm / 4mil

Panungtung permukaan: Emas immersion / HASL / OSP

Masker solder: héjo / hideung / beureum / biru / bodas / konéng

Sértipikat: CE / ROHS / FCC / ISO9001 / IPC-610B

QFP Diterangkeun pitch: 0.38mm ~ 2.54mm

Min. IC Pitch: 0.30mm

Nguji: Ngalaporkeun Tés Proyék Ngalayang, Tés XI Sinar X-ray

图片1

Tren ngembangkeun bumi pinter:

Kontrol lingkungan sareng peraturan kaamanan;

Aplikasi téknologi anyar sareng bidang anyar;

Ngagabungkeun sareng grid pinter.

Smart Home Electronic Control Boards7
Smart Home Electronic Control Boards8