Fumax dilengkepan mesin SMT kecepatan luhur / kecepatan tinggi pang anyarna kalayan kaluaran sadidinten sakitar 5 juta poin.

Lian ti mesin anu pangsaéna, urang ngalaman tim SMT ogé mangrupakeun konci pikeun nganteurkeun produk kualitas pangsaéna.

Fumax tetep nanem modal mesin anu pangsaéna sareng anggota tim anu saé.

Kamampuh SMT kami nyaéta:

Lapisan PCB: 1-32 lapisan;

Bahan PCB: FR-4, CEM-1, CEM-3, TG Tinggi, FR4 Halogen Gratis, FR-1, FR-2, Papan Aluminium;

Jenis dewan: Kaku FR-4, papan kaku-Flex

Kandel PCB: 0.2mm-7.0mm;

Lebar dimensi PCB: 40-500mm;

Kandel tambaga: Min: 0,5 oz; Maks: 4,0oz;

Akurasi chip: pangakuan laser ± 0,05mm; pangakuan gambar ± 0,03mm;

Ukuran komponén: 0.6 * 0.3mm-33.5 * 33.5mm;

Jangkungna komponén: 6mm (max);

Pangenal jarak laser pin langkung ti 0.65mm;

Resolusi luhur VCS 0.25mm;

Jarak bola BGA: ≥0.25mm;

Jarak BGA Globe: ≥0.25mm;

BGA diaméterna bola: ≥0.1mm;

Jarak kaki IC: ≥0.2mm;

SMT1

1. SMT:

Téknologi permukaan-gunung, katelah SMT, mangrupikeun téknologi pemasangan éléktronik anu dipasang komponén éléktronik sapertos résistor, kapasitor, transistor, sirkuit terpadu, sareng sajabana dina papan sirkuit cetak sareng ngabentuk koneksi listrik ku solder.

SMT2

2. Kauntungannana SMT:

Produk SMT gaduh kaunggulan struktur kompak, ukuran alit, résistansi geter, résistansi dampak, karakteristik frékuénsi luhur anu saé sareng épisiénsi produksi anu luhur. SMT parantos nempatan posisi dina prosés circuit board circuit.

3. Utamana léngkah tina SMT:

Prosés produksi SMT umumna kalebet tilu léngkah utami: percetakan témpél solder, panempatan sareng soldering reflow. Garis produksi SMT lengkep kalebet peralatan dasar kedah kalebet tilu alat utami: mesin cetak, mesin produksi SMT jalur produksi sareng mesin las reflow. Salaku tambahan, numutkeun ka kabutuhan saleresna produksi anu béda, tiasa ogé aya mesin solder gelombang, alat uji coba sareng pakakas beberesih papan PCB. Rarancang sareng pamilihan peralatan tina lini produksi SMT kedah diperhatoskeun sareng kabutuhan anu saleresna pikeun produksi produk, kaayaan anu sabenerna, adaptasi, sareng produksi alat-alat canggih.

SMT3

4. Kapasitas kami: 20 sét

Gancang

Merk: Samsung / Fuji / Panasonic

5. Bédana antara SMT & DIP

(1) SMT umumna masang komponén-komponén dipasang-permukaan bébas-lead atanapi pondok-lead. Témpél solder kedah dicetak dina papan sirkuit, teras dipasang ku chip mounter, teras alatna dibereskeun ku soldering reflow; henteu kedah nyayogikeun saluyu ngalangkungan liang pikeun pin komponénna, sareng ukuran komponén téknologi pemasangan permukaan langkung alit tibatan téknologi sisipan liwat-liang.

(2) DIP soldering mangrupikeun pakét rangkep langsung, anu dilereskeun ku soldering gelombang atanapi solder manual.

SMT4