Percetakan Témpél Solder

Fumax SMT imah gaduh mesin percetakan témpél solder otomatis pikeun apel témpél solder dina strencil.

Solder Paste Printing1

kontrol ketat dina percetakan témpél solder

Printer témpél solder umumna diwangun ku loading piring, témpél solder, imprinting, sareng transfer board ircuit.

Prinsip kerjina nyaéta: ngalereskeun papan sirkuit pikeun dicitak dina méja posisi percetakan, teras nganggo scrapers tina printer pikeun nyetak témpél solder atanapi lem beureum dina bantalan saluyu kalayan stencil. Stasiun mindahkeun input kana mesin panempatan pikeun panempatan otomatis.

Solder Paste Printing2

1. Naon solder témpél Printer? Sareng kumaha jalanna?

Nyitak témpél solder dina papan sirkuit teras nyambungkeun komponén éléktronik kana papan sirkuit ngalangkungan cermin anu metoda anu paling sering dianggo dina industri manufaktur éléktronika ayeuna. Percetakan témpél solder siga anu ngalukis dina témbok. Bédana na nyaéta pikeun nerapkeun témpél solder kana posisi anu tangtu sareng ngendalikeun jumlah témpél solder langkung pas, pelat waja khusus anu langkung pas (stensil) kedah dianggo. Kontrol percetakan témpél solder. Saatos témpél solder dicitak, témpél solder di dieu dirancang dina bentuk "田" kanggo nyegah témpél solder tina teuing konséntrasi di tengah saatos lebur.

Solder Paste Printing3

2. Komposisi percetakan témpékan solder

) 1) Sistem Transportasi

(2) Sistem posisi layar

(3, sistem posisi PCB

(4) Sistem visual

(5) Sistem scraper

(6) Alat beberesih layar otomatis

(7) Méja percetakan anu tiasa diatur

Solder Paste Printing4

3. Fungsi percetakan témpé solder

Percetakan témpél solder mangrupikeun dasar pikeun kualitas solder dina papan sirkuit, sareng posisi témpél solder sareng jumlah tina timah anu penting. Sering ditingali yén témpél solder henteu dicitak ogé, nyababkeun solder pondok sareng solder kosong.