Pamariksaan Témpél Soler

Produksi Fumax SMT parantos nyebarkeun mesin SPI otomatis pikeun parios kualitas percetakan témpél solder, pikeun mastikeun kualitas soldering anu pangsaéna.

SPI1

SPI, katelah inspeksi témpél solder, alat tés SMT anu ngagunakeun prinsip élmu optik pikeun ngitung jangkungna témpél solder anu dicitak dina PCB ku triangulasi. Éta mangrupikeun pamariksaan kualitas percetakan solder sareng verifikasi sareng kontrol prosés percetakan.

SPI2

1. Fungsi SPI:

Pendakan kakurangan kualitas percetakan dina waktosna.

SPI tiasa sacara intuitif nyarios ka pangguna mana cetakan témpél solder anu saé sareng mana anu henteu saé, sareng nyayogikeun poin-jinis cacat anu mana.

SPI nyaéta pikeun ngadeteksi séri témpél solder pikeun milari tren kualitas, sareng mendakan faktor poténsial anu nyababkeun trend ieu sateuacan kualitasna ngaleuwihan kisaran, contona, parameter kontrol mesin percetakan, faktor manusa, faktor parobihan témpél solder, jst. Maka urang tiasa nyaluyukeun dina waktos kanggo ngendalikeun panyebaran tren anu teras-terasan.

2. Naon anu kedah dideteksi:

Jangkungna, volume, daérah, posisi henteu leres, difusi, leungit, rusak, simpangan jangkungna (tip)

SPI3

3. Beda antara SPI & AOI:

(1) Saatos percetakan témpél solder sareng sateuacan mesin SMT, SPI dianggo pikeun ngahontal kualitas inspeksi percetakan solder sareng verifikasi sareng kontrol parameter prosés percetakan, ngalangkungan mesin inspeksi témpél solder (kalayan alat laser anu tiasa mendakan kandelna témpél solder).

(2) Saatos mesin SMT, AOI mangrupikeun pamariksaan panempatan komponén (sateuacan soldering reflow) sareng pamariksaan sendi solder (saatos soldering reflow).