Papan tele-komunikasi

Penerapan dewan Tele-komunikasi janten langkung lega.

Papan komunikasi tele biasana dianggo pikeun komunikasi, éta dibagi kana dewan kontrol komunikasi kabel sareng dewan kontrol komunikasi nirkabel.

Tele-communication boards1
Tele-communication boards2

Kapasitas papan komunikasi tele

Bahan Dasar: FR4

Kandel tambaga: 1oz

Papan Kandel: 1.6mm

Min. Ukuran liang: 0.25mm

Min. Garis Lebar: 3mi

Min. Jarak Garis: 0,003 "

Panungtung permukaan: HASL

Sértipikat: ISO9001

Masker solder: Héjo / Beureum / Biru / Bodas / Hideung / Konéng

Warna topéng solder: Hideung. Beureum. Bodas. Bodas. Biru. Héjo

Bahan: FR4 CEM1 CEM3 Hight TG

Tele-communication boards3
Tele-communication boards4

Klasifikasi dewan Tele-komunikasi:

Kusabab papan kontrol komunikasi ngagaduhan seueur, éta utamina ngabagi daérah numutkeun pita frékuénsi anu dianggo. Papan kontrol komunikasi tina pita frékuénsi umum nyaéta: 315M / 433MRFID papan sirkuit komunikasi nirkabel, ZigBee Internét tina hal-hal dewan kontrol transmisi nirkabel, RS485 Internét tina hal-hal anu dikawasa dewan kontrol transmisi, papan kontrol monitoring jarak jauh GPRS, 2.4G, jsb.

Tele-communication boards6
Tele-communication boards8
Tele-communication boards7
Tele-communication boards9
Tele-communication boards5