PCB kentel kentel

Fumax - Perusahaan anu sanggup ngadamel rupa-rupa produk tambaga PCB. Kalayan kabeungharan pangalaman, kami kasohor pikeun ngahasilkeun produk kualitas luhur pisan ka klien kami. Sareng Fumax ogé sanggup ngaropea PCB tambaga kandel supados tiasa sampurna nyumponan kabutuhan sadaya palanggan.

Thick cooper PCB

Kisaran produk PCB kentel kandel anu tiasa ditawarkeun Fumax

* PCB dugi ka 48 lapisan

* Alu inti, ogé pelat-pelat

* Ultra-Fineline

* Laser Direct Imaging (LDI)

* Microvias ti 75µm

* Buta- sareng Dikubur-Vias

* Laser-Vias

* Via Plugging / Stacking

Thick cooper PCB2

Kompeténsi

* Lapisan (1-14 lapisan) ;

* Ukuran PCB (Min. 10 * 15mm, Maks. 508 * 889mm) ;

* Tebal papan (0.21-6.0mm) ;

* Min kandel tambaga dasar (1/3 OZ (12um)) ;

* Max réngsé kandel tambaga (6 OZ) ;

* Lebar tilas / jarak (Lapisan batin: Bagian 2 / 2mil, sacara umum 3 / 3mil; Lapisan luar: Bagian 2.5 / 2.5mil, sacara umum 3 / 3mil) ;

* Toleransi tina ukuran dimensi (± 0,1mm);

* Perawatan permukaan (HASL / ENIG / OSP / LEAD FREE GRATIS / EMAS PLATING / IMMERSION Ag / IMMERSION Sn) ;

* Toleransi Kontrol Impedansi (± 10%, 50Ω sareng handap: ± 5Ω) ;

* Solder Mask Warna (héjo, biru, beureum, bodas, hideung).

Thick cooper PCB3

Aplikasi

PCB tambaga kandel tiasa nyandak langkung arus ngalangkungan kawat upami dibandingkeun sareng bahan tambaga anu sanés kanggo ngadamel kabel. Sareng panggunaan tambaga PCB ngamungkinkeun sebaran énergi termal anu sami dina kawat sareng ogé ningkatkeun kakuatan kabel dina situs sambungan. Éta ogé matak ngamudahkeun sareng dimungkinkeun pikeun ngadamel alat-alat anu langkung alit. Ieu kusabab kabel tiasa gampang narilep pikeun tumpang tindih sareng ngamungkinkeun nyiptakeun langkung seueur rohangan dina alat alit.

Tambaga beurat tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan, kalebet, tapi henteu diwatesan ku, penyearah kakuatan tinggi, dissipation panas, trafo planar, konverter listrik, komputer, militér, muatan kendaraan listrik, sistem switching grid listrik, jst.

 

* Parabot Las

* Pabrikan Panel Surya

* Suplai kakuatan

* Otomotif

* Distribusi Daya Listrik

* Parobih Daya