shangbiao
zhuce

Pikeun mayungan hak cipta mérek sareng produk berharga anjeun, tim bisnis Fumax tiasa ngabantosan anjeun dina prosés penting ieu:

1. Daptar tanda dagang anjeun di Cina.

2. Larapkeun patén Cina dina nami anjeun.

Tim Fumax konsistén tiasa ngawaskeun upami tanda dagang atanapi patén anjeun bentrok ku pihak sanés. Bakal nyayogikeun anjeun laporan sacara rutin.

 

Kumaha carana ngadaptar mérek dagang Cina? 

Éta gampang sareng henteu gampang. Merek dagang mangrupikeun tanda anu ngagaduhan tujuan khusus sareng utami pikeun ngaidentipikasi barang atanapi jasa ti produser, anu ngamungkinkeun para konsumen ngabedakeun barang atanapi jasa tina hiji produser ti anu sanés.

Sadayana terang yén globalisasi pakuat-pakait pisan dina sababaraha daérah anu béda, pikeun komunikasi, ngumbara di dunya, ngembangkeun bisnis. Kami ngalaan diri dina waktos anu singget ku internét, sami sareng produk atanapi jasa urang. Ngajaga tanda nyalira atanapi gambar mérek anjeun penting pisan, henteu ngan ukur di pasar lokal anjeun, tapi ogé sadunya. Cina nyandak peran anu penting pisan dina ékonomi sadunya kalayan pasar anu penting. Ieu sababna anjeun kedah ngadaptar mérek dagang di Cina ayeuna.

Cina mangrupikeun nagara anu mimiti di-file. Éta hartosna jalma anu ngadaptarkeun mérek dagang heula, anu bakal kéngingkeun sadayana hak pikeun ngadistribusikaeun sareng ngajual produk ka Cina.

Kumaha panawaran pikeun patén di Cina?

Pikeun urang asing, perusahaan asing sareng organisasi asing anu sanésna cicing atanapi kantor anu kadaptar di Cina, aranjeunna tiasa ngaraosan perlakuan anu sami sareng warga nagara Cina dina hal ngalamar patén sareng perlindungan patén.

Pikeun urang asing, perusahaan asing sareng organisasi asing sanés anu teu padumukan atanapi kantor anu kadaptar di Cina, aranjeunna ogé tiasa nerapkeun patén-patén tapi aranjeunna kedah minuhan salah sahiji tina 3 kaayaan ieu:

1. Perjangjian atosan antara nagara tempat ngalamar sareng Cina.

2. Perjangjian internasional anu kadua nagara bagianana.

3. Cina sareng nagara tempat ngalamar aya dina dasar prinsip kapamalian.

Léngkah aplikasi

1. Ngalamar ngirimkeun aplikasi sareng dokumén anu diperyogikeun ku pangiriman tangan atanapi online sareng sareng mayar biaya.

2. CNIPA nampi aplikasi sareng ngalaksanakeun pamariksaan awal (aplikasi pikeun panemuna peryogi ujian anu substansial).

zhuanli2
zhuanli